Ела Войводо, стани от гроба и въздай Правосъдието, ама от твоето с калъча!

в България

Ела Войводо, стани от гроба и въздай Правосъдието, ама от твоето с калъча! Ех къде си войводо да ни поведеш?

” Имали Правосъдие, има и Държава! Няма ли Правосъдие,плюй на Държавата! Държавата, това е Закона!”
Няма Държава, Войводо! Сега повече от всякога липсва Правосъдие Закон- дребен, елементарен, принципен, човешки, хилядолетен и божи- е потъпкан и захвърлен в ъгъла на забравата! Шири се безправие, мерзост, наглост! Изроди се хвалят по вестници и телевизии, че “Няма кой да ги накаже!”

И не ги наказват Войводо, напротив позлатяват ги с пари, държавни постове и прескъпи имоти! Докато мутри, физкултурници, ченгета и откровени селски шматки, се подиграват с цял един Народ, се оказа Войводо, че мъже не са останали в тая Държава!

Оказа се Войводо, че сме се напълнили с джендъри, плазмодии и мекотели, които продават родната си майка за да се домогнат до парата! За парата Войводо, отровиха водите и избиха рибите! Изливат фекалии в морето! Заравят токсични боклуци, от цял Свят в недрата на българската земя- напоена с кръвта ти Войводо!

 

Изсякоха горите, които са те крили, за да ги продадат на душманите Войводо! Избиха животните на хората по селата, за да гладуват и мизеруват, та белким измрат! Натикаха хората по панелките в града и им затвориха устите и очите, та да не виждат беззаконието и унижението!

Наркомани и алкохолици избиват майките и бащите ни по селата! Мамини синчета вилнеят по улици и булеварди и избиват който им падне! Башибузуци пак вилнеят и избиват непокорни журналисти, родолюбци и хора, които не свеждат глава пред неправдата!

Ела Войводо, стани от гроба и въздай Правосъдието, ама от твоето с калъча! Ела Войводо, защото за всичко това един няма в Зандана! Раздай от твоето правосъдие и за това, че разделиха деца от родителите им, продадоха българска земя на враговете ни, подариха Историята ни , сами си доведоха окупатори и терористи- за да ни заробят! Ела Войводо, с твоето правосъдие, че то за друго време не остана!

 

https://www.facebook.com/svetlozarminov/photos/a.603545779787236/1705771816231288/?type=3&theater

Автор: Светлозар Димитров Минов

Ех къде си войводо да ни поведеш?

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*