Мая Манолова: Никой не защитава общественият интерес!

в България


Никоя институция не защитава общественият интерес дори да има глоби те после отпадат в съда, никой не защитава природата в страната – горите се изсичат поголовно, реките се замърсяват безконтролно после нямало вода, а и когато я има не става за пиене!

Виждаме какво е положението с язовирите. Пълна безстопанственост и с ВИК мрежата разливи за стотици левове и всичко това се плаща от хората. Докога всички ние трябва да търпим? Никой не защитава общественият интерес, горят се боклуци, а въздухът дишаме ние, докога?

Замърсяват се депа, кариери и сметища, стотици хиляди тонове боклук влизат в страната безконтролно и се заравят, а отровите се просмукват в подпочвените води! Няма кой да защити общественият интерес, няма или никой не иска?

Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ надигна глас в много региони в страната, изграждат се структури, отварят се офиси и приемни за сигнали на граждани, подават се сигнали към компетентните органи и с граждански контрол и натиск бяха спрени не един завод за отпадъци, не едно сметище, но трябва всички ние да се обединим, защото природата е на всички нас, защото какво ще завещаем чиста природа или бунище на децата си, защото длъжни сме да се опълчим срещу мафията, която трови нас и децата ни, защото длъжни сме да съхраним природата на България и да предадем на идните поколения!

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ