Истина е: Тази билка привлича богатство, гони стрес!

в Любопитно

С тази билка ще се радвате на невероятен финансов просперитет. Привличате в своя дом пари и богатство, само с тази билка. Дафиновият лист е едно от най-магическите растения и от древността, не само до днес. Растението е познато още в древен Египет и се е използвало за защита на зли, демонични сили.

Сред окултистите се твърди, че дафинов лист, поставен в портмонето ни върши чудеса. Ароматната билка привлича несметно богатство към нас, ако лист от нея е поставена в преградата на портфейла ни. Единственото условие е от време-навреме да се подменя с ново листо.

Руски учени твърдят, че дафиновия лист премахва и стреса. Ако е в храната ни ни предпазва от лошите намерения на околните, както и чувството ни за тревога. С ароматното листо на дафинов лист можем да извършим и един интересен ритуал. Той ни помага да изчистим дома от негативната енергия.

Листото се поставя в подходящ съд. Билката се запалва и се излиза от стаята. Оставя се да изгори и след десетина минути се влиза в стаята. После се вдиша с пълни гърди от аромата.

Твърди се, че този въздух пречиства и създава положителен поток на енергия. Миризмата подобрява тялото и духа, твърдят и окултистите.

Източник: topactualno.com

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от Любопитно

Отиди на Топ