Земята – инкубатор на миньори за Нибиру?

в Конспирации

Днес теорията за палеоконтакта бързо набира популярност. Същността и се състои в това, че човекът е създаден от високоразвита извънземна цивилизация – включително и за работа в мините за добив на полезни изкопаеми. Такива мини, отнасящи се към каменната ера, но, въпреки това доста технологични, са пръснати по целия свят. Създадени ли сме като миньори за Нибиру е въпросът, на който все още няма отговор.

Африка, Северна и Южна Америка, Урал и Западен Сибир – това не е пълният списък с местата, където са били открити места за добив на полезни изкопаеми, които са на хиляди години. Уфолози смятат, че това са проекти на извънземни от планетата Нибиру – анунаките.

Миньори – биороботи

Може би представителите на извънземни цивилизации, които са далеч от тяхната планета, не са могли да оборудват мините с необходимата техника. И затова са създали човека като роб-миньор на принципа на биоробота. Тази работна сила, която не изисква големи разходи, може лесно да се снабдява с всичко необходимо. Въоръжени с най-примитивни инструменти, древните хора са добивали за своите собственици тонове изкопаеми.

На анунаките най-много им е трябвало златото. И, съдейки по огромния брой мини, разпръснати по планетата, то им е било необходимо в големи количества. Според известния учен и писател Захариа Сичин, причината за добив на злато в такъв голям мащаб е била планетарна катастрофа на Нибиру.

След сблъсъка с планетата Тиамат, Нибиру започва да се отдалечава от Слънцето, и на планетата настъпва рязко охлаждане. За да се защитят от студа анунаките разпръскват златен прах в атмосферата на планетата, създавайки по този начин златен екран.

Ето защо им е трябвало такова огромно количество злато. Между другото, в момента подобни технологии се използват в космически мисии. Сичин счита, че извънземните първоначално са добивали благородния метал сами, а след това са кръстосали своите гени с гените на първобитния човек и са получили хомо сапиенс, който превърнали в миньор, добиващ за тях злато.

Ученият смята, че на всеки 3600 години, когато Нибиру доближава Земята, на Нибиру се изпраща всичкото добито злато. Следващия път, когато това ще се случи е 2086 г.

Защо са им на индианците въглища?

В Британския музей се пази древен египетски текст – „Волята на Рамзес III» (1198-1166 г. пр. Хр), който гласи, че египетските фараони използвали запаси от мед, добити „от древни царе.“

Трудно е да се повярва, че в една от мините, разположени в Африка, разработена 40 хиляди години преди Христа, са добити 100 хиляди тона желязна руда, като това е ставало с помощта на каменни инструменти. Очевидно не е минало без високи технологии.

А как да се обяснят изображенията, приличащи на миньори с инструменти, приличащи на чукове, които могат да бъдат намерени на различни места на нашата планета? В мексиканския град Тула (древната столица на толтеките) са намерени много барелефи, изобразяващи богове със странни предмети в ръцете си, които могат да бъдат приети за плазмени резачки. Там са открити древни рудници, които добиват злато, сребро и други метали.

А в Охайо, археолозите попаднали на няколко пещи за топене на желязна руда, и това въпреки факта, че индианците не са познавали желязото. А фермерите и в момента намират в земята метални предмети.

Един от народите в Африка, който живее недалеч от езерото Виктория, предава от поколение на поколение легендата за хората „БАЧВЕЗИ“.

Тези бели хора строили градове от камък, изграждали напоителни системи и изсичали в скалите траншеи с дължина няколко километра и с дълбочина от 3 до 70 м.

Бачвезите можели да лекуват болести, да летят във въздуха и имали знания за събитията от далечното минало. В допълнение, тези странни същества добивали руда и получавали метали.

И след това изведнъж изчезнали. Учените- археолози, които проучвали древните рудници, стигнали до заключението, че там са били използвали технологии на много високо ниво. Миньорите дори правели отчети за извършената работа. Съмнително е, че тези хора са били от каменната ера.

В средата на миналия век миньорите, добиващи въглища в мината „Лайън“ в Юта, попаднали на мрежа от подземни тунели, които стигали на дълбочина 2800 метра.

Възниква въпросът: кой е изградил тези тунели? И най-важното, защо им са на индианците толкова много въглища?

Същото се случва и с добива на медна руда на остров Royal, разположен на границата на САЩ и Канада. Кой в каменната ера е могъл да организира товарене и извозване от острова на хиляди тонове руда?

Източник: burgasnews.com


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от Конспирации

Отиди на Топ