Жените приемат мъжете според колите

в Любопитно

Любопитно изследване направиха британски психолози, чиято цел беше да разберат какви първи впечатление у жените предизвикват представителите на силния пол. Дамите е трябвало да оценяват мъжете според техните автомобили, а резултатите от проучването са доста любопитни.

Мъжете с огромни джипове от рода на Toyota Land Cruiser 200 се оценяват като хора с комплекси. Според дамите, колкото по-голям е автомобилът, толкова по-малко е неговото мъжко достойнство. Повече от тях са категорични, че се страхуват от собственици на такива машини, тъй като тяхното его е на първо място.

Жените смятат, че уверените и сигурни в себе си представители на срещуположния пол трябва да карат бързи, ярки и мощни купета. Мъжете, избрали такъв тип автомобил, са богати, очарователни, добри в леглото и успешни в бизнеса. Те имат само един проблем – не са романтици, за разлика от притежателите на кабриолети.

Именно собствениците на открити автомобили имат най-голям шанс при дамите, особено при по-младите. В техните очи те са мечтатели, лесно влюбчиви, но и малко лекомислени. Пълната противоположност са водачите на пикапи – практични, семейни, моногамни и трудолюбиви. Общо-взето – това са мъжете, с които си струва да свиеш семейно гнездо.

Дамите са силно разделени в отношението си към собствениците на компактни модели. Според някои от тях, тези коли са за неудачници или мамини синчета, които не са постигнали нищо в живота. Друга част от слабия пол обаче е на мнение, че мъжете, които избират такива коли, могат да пестят и не се интересуват от мнението на околните.

Що се касае до автомобилистите, които залагат на големи седани, те са определяни като „самовлюбени, егоистични и властни”. Но въпреки това са интересни за дамите, тъй като притежанието на подобен модел показва и сериозни финансови възможности.

А собствениците на коли от среден клас – като Ford Focus и VW Golf, определено не са интересни за срещуположния пол. Жените нямат нищо против тях, но не ги приемат и като нещо особено.

Източник: burgasnews.com

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от Любопитно

Отиди на Топ