Вълшебните свойства на ветрилото! Всяка жена трябва да ги знае

в Любопитно

Ветрилото е характерен елемент от визията на азиатските дами. То придава женственост, стил и изтънченост. Освен това е идеално средство за разхлаждане в горещите дни.

Но ветрилото е нещо много повече от моден атрибут – според Фън Шуй то притежава магически способности, с които малцина са наясно, а именно – да прогонва злите сили и да привлича положителната енергия.

Според една много стара китайска легенда ветрилото е подарък на човечеството от могъщата Богиня на ветровете. След като го предоставила на хората, тя обещала, че ще им идва на помощ, когато го размахат.

Оттогава ветрилата са на голяма почит в азиатската култура. Можете да ги видите в различни размери, форми и цветове, обагрени с изящни картини или молитвени текстове.

Любопитно е, че в зависимост от големината и разцветката си ветрилата имат различно магическо въздействие върху хората. Червеното ветрило например ще ви направи по-самоуверени и безстрашни.

Затова е желателно да го държите в чантата си, когато посещавате събития, на които се чувствате несигурни. То помага да възвърнете и страстта във връзката си, затова го поставяйте и в спалнята си.

Ветрилото с паунови пера е помощно средство за защита от лоши очи. То пази притежателката си от негативна енергия, като връща всичко лошо към този, който го е изпратил.

Ако една жена мечтае скоро да се задоми и да се сдобие с наследници, за целта ще ѝ помогне ветрило, на което е изобразен дракон. Този символ предвещава скорошно омъжване, дълъг и щастлив брак.

Сувенир за дома под формата на ветрило също може да защити обитателите на дома от лоши очи и помисли. Важно е обаче да знаете, че той не трябва да се поставя срещи входната врата, защото тогава ефектът му върху семейството би бил негативен.

Бижутата във вид на ветрило също са ценно оръжие за дамите, тъй като ги зареждат с женственост и магнетизъм. Смята се, че помагат и за по-бързото справяне с женските заболявания.

Източник: sanovnik.bg

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от Любопитно

Отиди на Топ