Врачка: Тежки клетви тегнат над Борисов, заминава си!

в България


Врачка споделила за кармата на Бойко Борисов, че тежки клетви тегнат над него, заминава си в мъки и агония. Милиони прокудени, милиони клетви, хиляди загинали, хиляди пусти тежки майчини клетви! Майчината клетва стига, казва врачката на която ще запазим името в тайна.

Майки проклинат Борисов заради ваксини и болни деца. Майки проклинат Борисов заради прокудените им деца в чужбина. Майки на затворници проклинат Бойко Борисов заради тежките несправедливости. Зачестили са случаите на Бизнес дами, които са идвали при врачката да питат дали може тежка магия да се направи на Бойко Борисов, които били притискани да им се отнеме бизнеса, били рекетирани и живеели в страх и шантаж от милиционери за да им отнемат благата и парите.

Тайно ходели по врачки да правят магия на Бойко Борисов черна и опасна за да се спасят от това положение. Мъжете им не знаели и бизнес дамите криели пъклените си планове, но упорито обикаляли и плащали луди пари за такива неща, търсейки край на мъките си.

Имало и такива от бранша, които пък имали облаги от правителствени господа и дами от министерствата пък да правят заклинания за зашита на премиера. Според информирани Премиера освен червен конец носел и чесън в джобът си, а астроложките все му обещавали, че всичко ще е наред, но на практика тежки клетви и страшна прокоба тегне над него и семейството му.

Враговете на Бойко Борисов не са само икономически и политически, а те идват и от социалните среди като милион хора го кълнът и това е огромна негативна енергия, която няма сила на света, която да я спре и вече влиянието и над него се вижда без да си професионалист не ти трябва боб да хвърляш или карти да редиш за да видиш как гневът и лошотията е му изписана на лицето.

В България с пари можеш да си купиш пост, да си купиш правосъдие, да си купиш власт, но това, което тегне над него няма как да бъде купено и опростено колкото и папи да го милват по главата, колкото и президенти да го успокояват Борисов си отива и тежки прокоби ще го довършат и в библията е казано, че „този, който сее ветрове, ще пожъне бури“, а Борисов много смърт пося и много гибел като няма как да се размине това, казва жената.

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*