Безотказно: Просто изречете тази молитва и ще се заринете в пари и благополучие!

в Любопитно/Религия

Тази молитва върши чудеса

С тази молитва може да преобърнете живота си. И то непременно към по-добро. Просто изречете тези думи и в живота ви ще се случат чудеса. Молитвата действа безотказно. Вие ще се заринете с пари и ще ви се случат такива неща, за които дори не сте посмели да си мечтаете.

Резултатите са повече от изумителни. Просто прочетете с чувство тази молитва. Необходимо е да се повтаря сутрин и вечер, в полусънно състояние, в продължение на един месец.

Ефектът се получава и много по-рано, а случващото се е невероятно. Молитвата е универсална. Подходяща е за всеки, който иска да подобри живота си. Ето само какво трябва да изречете:

“Даровете на Бога – са моите дарове. Аз използвам всеки момент от деня. С мен са Божествената хармония, мир и изобилие. Божията любов излиза от мен, благославя всеки, който попада в моето обкръжение.

В центъра на моята същност цари мир, това е мир на Бога. В тази тишина аз чувствам Неговата сила, насочване и любов на Неговото Свято Присъствие.

Аз по Божествен начин се направлявам по всичките ми пътища. Аз съм чисто русло за Божията любов, истина и красота. Аз усещам как през мен протича Неговата река на мира. Знам, че всичките ми проблеми се разтварят в ума на Бога. Пътищата на Бог – са мои пътища.

Думите, които говоря, стигат там, където ги изпращам. Аз се радвам и възнасям благодарност, разбирайки, че ще получа отговор на молитвата си. И това е така”.

Източник: topactualno.com


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Любопитно

Отиди на Топ