Любопитно: Филмът, забранен в Европа, САЩ и Русия

в Любопитно

Любопитно: Филмът, забранен в Европа, САЩ и Русия

Филмът, забранен в Европа, САЩ и Русия
Френският филм „Прекрасно зелено” е забранен в Европейския съюз, САЩ и Русия. Чудите се защо ли? Ами най-вероятно, за да не осъзнаят най-накрая хората лудостта и илюзията, в която живеят.
„Прекрасно зелено” е забавен, невинен и широко отварящ сърцето филм, който в същото време провокира зрителя и го кара да си зададе въпроси като:

Защо ядем нездравословна храна?
Защо седим всяка вечер и гледаме кутия, която показва хора, говорещи лъжи и замърсяващи съзнанието ни?
Защо не се вслушваме наистина едни в други, не си говорим?
Защо позволяваме да ни водят егоистични хора, интересуващи се само от себе си, парите и властта си?
Защо имаме тези йерархии, в които най-глупавите и неспособни управляват, конторлират и експлоатират добрите и способните?

Защо ядем трупове на мъртви животни?
Защо използваме парчета хартия, без които няма да имаме нищо, дори и храна?
Защо разрушаваме света, отравяме сами себе си, подкрепяме богати егоистични хора, които ни експлоатират, продават ни лъжи и убиват други хора с парите, който сме принудени да им плащаме като данъци?
Защо непрестанно сме ядосани, загрижени и разочаровани от такива дребни и тривиални неща като драскотина на стъклото на автомобила ни и никога не виждаме, оценяваме и благодарим за прекрасния красив живот, природа и свят, които ни заобикалят и подкрепят?

Този великолепен филм ви кани на едно хумористичо пътуване, без бързане и лудо действие, през модерния живот на човек. Същият този начин на живот, който потиска нашата свободна и щастлива истинска природа.
„Прекрасно зелено” е покана към зрителя да се изключи от матрицата и да се наслади на красотата на настоящия момент. Филмът има магичен ефект върху всеки, който го гледа, чрез своята опияняваща доза надежда и блаженство.


Източник: back2nature.rocks


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от Любопитно

Отиди на Топ