Красотата, която виждат нашите деца!

в България

Красотата, която виждат нашите деца!
“Красотата, която виждат нашите деца”- дали и ние виждаме същото,дали и ние се радваме на това? Задавам си въпроса, след като научих за тази снимка.
Как една регата, на която варненци са свикнали и не обръщат внимание, промени мирогледа на един клас деца? Невероятно, но факт!Красотата, която виждат нашите деца

През 2016 година, на поредната регата “Tall Ships Regatta” , едно девойче Поли, прави тази снимка. За нея, това е миг на радост и щастие, които живота и предоставя! Тя е на регата, заедно с приятели и семейство, радва се и снима!Красотата, която виждат нашите деца

– ” Какво по- хубаво от това, да си с любимите хора сред природата и да се радваш на доброто и красивото”- пита Полина Денева?Красотата, която виждат нашите деца

Наистина, така е! Защо обаче Ви казвам това? Поли, е едно обикновено и добро дете! Е не точно, поне така мисля. Освен, че е отлична ученичка, в елитна варненска гимназия, участва и в “България търси талант”, заедно с група Креатърс, два пъти и печелят два пъти второ място! Участва и на Световно първенство по хип хоп танци в Хърватска и отново Вице Световна титла за трио!

Красотата, която виждат нашите деца

Доказвайки се,като отличен танцьор и ученик тя, открива красиви моменти и с обектива!
Кога намира сили това дете? Това нямаше да МИ бъде известно, ако нейни приятели- съучиници и съотборници, не бяха изпратили нейна снимка на фото конкурс “ Tall Ships Regatta”! Поли, е скромна и не се самоизтъква, но нейни приятели са видели таланта в нея!

Та благодарение на приятелите, сме свидетели на един самороден талант и сме част, от живота на един страхотен млад човек! Не знам, каква награда е спечелила този път, но знам едно: “ Такива приятели, такъв талант, такова семейство- са дар от Бог и аз, се радвам, че станах част от това!”

Благодаря ти Поли, не спирай да ни даряваш с таланта си и ни показвай красивото в живота! Всички ние, имаме нужда от повече добрина , красота и щастие!
Красотата, която виждат нашите деца! Да се порадваме и ние, заедно със тях!
Източник: ДА ПРОМЕНИМ СЪДБАТА СИ

Ние от bultimes.eu публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ