Джулиан Асанж: До 10 години хората ще са окончателно поробени

в Конспирации

Джулиан Асанж: До 10 години хората ще са окончателно поробени

Джулиан Асанж: До 10 години хората ще са окончателно поробени

Според създателят на Уикилийкс в момента живее последното свободно поколение от Човечеството

„Информационен апартейд“ и всевишна и всеобхватна държавност ще зароби окончателно и ще отнеме свободата на гражданите по света след не повече от десетилетие, заяви Асандж в интервю.

„Това е последното свободно поколение…управляващата система и нейния информационен апартейд са нещо, от което никой няма да може да избяга след едва десетилетие…Ние всички се превръщаме в част от тази Държава, независимо дали ни харесва, или не.“

Асандж призова системните администратори, работещи в големи компании и корпорации да престанат да съдействат на разузнавателните агенции, които изискваат все повече лични данни на техни клиенти и потребители.

Според създателят на Уикилийкс, медиите пък са изгубили всякаква критичност към властта, по простата причина, че те дори искат разрешение за това да бъдат критични по определени политически процеси и въпроси.

Ето и Видеото :

Източник: alterinformation.wordpress.com/

 

Коментарът на списание Blife.eu е, че в България положението със свободата на словото е далеч по-трагична! Всички телевизии и големи медии, който са субсидирани пряко и непряко от държавата са зависими! Често и новините със заглавие ексклузивно или преди броени минути са дадени за редакция и публикуване още в предният ден! Единствено медиите наречени бухалки са тези, който казват истината, но пък за сметка на това те не работят, а те воюват тази истина да достигне до Вас !

Подложени на хакерски атаки на партийни тролове в страниците във Фейсбук ! Няма ден в който те да не воюват за своето оцеляване – такава е цената на истината ! И въпреки всичко това те са до Вас всеки ден -вулгарно критични или смъмрещи фигури емблематични ! Те са си редактори, те са си журналисти, те са и разпространители, те са на терена, те са до Вас и всичко това често се прави от един човек ! Човек, който не живее и няма личен живот, но пък гори и го боли за Вас, за страната заради поругаването на предците, за какво ще е наследството на идните !

Много от Вас ще кажат, че една птичка пролет не прави, но не е така Асандж доказа, че един петел цяло село буди и даже по-далеч се чува и в града ! Той е жив вдъхновяващ пример, че ние можем да инициираме промени, можем да се борим и да успеем, а проблемът е в нашата численост! За едно е прав, че това е последното поколение в което се срещат мускетари не се рапира, а с думи и с рима ! Няма медия, която критикува да не е впрегнат целия държавен апарат за да бъде направена подвластна или да не бъде спряна и цензурирана личната свобода на тези журналисти сведена до минимум! Тормозът е ежедневен, впрегнати са всички, който са прегънали крак на системата – роднини, съседи , приятели, а капаните дебнат само и само да бъде подхлъзнат журналиста по така и така стръмният хребет по който се катери ! Завеждат им се безпрецедентни дела от хора, който са зависими и искат да се подмажат на управляващите дори има прокурори, който се самосезират между две бирички !

Но такава е съдбата на хората поставили съдбата си в услуга на това да отразяват гласът на суверена! По-точно съдбата им е предначертана именно от тези, които всички наричаме политическа мафия в моментът в който те са изрекли някой несправедливост на глас и машината започва да мачка !

Затова ние от Blife.eu искаме да кажем на всички, който се занимават с разследваща журналистика или са взели страната на народа не спирайте, не се огъвайте, защото ако не сте Вие КОЙ ще каже истината, която ние хиляди пъти казахме, че истината има право да бъде чута !

Истината може да бъде само една другото е гледна точка но не е истината! 

Източник: Blife.eu

 


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от Конспирации

Отиди на Топ