Да посееш родолюбие

в България

Да посееш родолюбие
Да посееш родолюбие или да кажем с Гордост браво

Изрисувани стени развиват националното самосъзнание в СОУ „Стефан Караджа“ – Каварна
Патриотични стихове, национални поетични строфи, българският химн и силуети украсиха коридора на СОУ „Стефан Караджа“ гр. Каварна. Само за два дни доброволният труд на учениците от Клуб по гражданско образование преобрази третия етаж на гимназията.

Те пребоядисаха цялата стена и нарисуваха на нея контурна карта на България, запълнена с цветовете на трибагреника ни.

Изписани са текста на химна на Републиката, стихотворения и мисли на велики автори. Децата са нарисували и силуети на духовник, войник и революционер, които гледат към България. Инициативата и съдържанието на композицията са изцяло идея на учениците, подкрепена и осъществена от ръководството на гимназията. Те са осигурили и необходимите материали за осъществяването и.

Обновеният трети етаж беше изненада за всички в понеделничната сутрин. Авторите на арт проекта споделят, че се гордеят с България и биха искали чрез проекта си да „заразят“ останалите ученици с българско самосъзнание. Удовлетворени от своята картина децата се надяват тя по-дълго време да запази вида си.

Да посееш родолюбие


Източник: sou-kavarna.com
Това е да посееш родолюбие !
Има дела за който само Браво не стига именно тези дела ни карат да се чувстваме Горди Българи !
Сподели на стената си ако се гордееш и ти, че има надежда и тя е в младите !


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ