Илюминатите и Новият световен ред

в България/Конспирации/Религия

стефан пройнов

Стефан Пройнов: Орионците, сирианците и драконианците със своите различни съюзи и свързани групи са програмирали огромната част от човечеството да гледа на себе си като на безпомощни пионки, манипулирани и контролирани от малцина богаташи, които управляват финансовата и политическата система на света. Тези личности с изключителния си ламтеж за власт и контрол над другите (като компенсация за дълбоко насаденото убеждение за вина, грях и неадекватност) се контролират от менталните и астрални планове от споменатите по-горе извънземните групи, за да се установи онова, което те наричат Нов световен ред, което всъщност означава система, при която биха могли да упражняват дори още повече манипулация и контрол.

Поради споменати по-рано причини самите извънземни групи не могат открито да действат на повърхността на планетата, с изключение на редки случаи, и не искат да се окажат в капана на различните енергии на земния план, така че предпочитат да контролират хората чрез техните мисли, вярвания и астрални енергийни модели.

В някои случаи те извършват пълно обсебване. Иначе казано, прикрепват се енергийно към определено човешко същество и после бавно (или не чак толкова) превземат съзнанието на тази душа. Всъщност те избутват душата, която първоначално е принадлежала на това тяло, и „влизат“ в пространството, освободено от душата. В книгата „Интегриране на душата“ описваме доста подробно връзката между душите и телата и как има различни нива на обсебване и прехвърляне на душата. Засега ще използваме простичката идея, че повечето световни лидери са обсебени или контролирани от негативни извънземни от споменатите по-горе звездни системи чрез прехвърляне на душата, съвместно съжителство на душите или астрално обсебване.

Първоначално илюминатите били група от просветлени души, които искали да упражняват влияние върху човечеството по положителен начин. Те били визионери, пророци, оракули, мистици, мъдреци, жреци, магьосници, гурута, аватари и обучени професионалисти по философия, икономика, политика, религия и т.н.

Те искали да създадат завръщане в рая, базирано на висши Божествени принципи. Изучавали окултни науки, метафизика, космология, парапсихология и магия. Тъй като не били излекували проблемите на своята Първопричина и не били господари на егото си, те допуснали усещането за власт, което идва с познанието и мъдростта, да им замае главите. Тъй като били предимно умствено ориентирани водачи, те пренебрегнали или потъпкали сърцето (центъра на любовта и състраданието). Развили чакрата на слънчевия си сплит (центъра на силата и личната воля), но силата им не била смекчена от любовта на сърцето.

Този дисбаланс довел до идентификация с егото или най-малкото до пропускане на момента, когато егото започнало да поема контрола. Докато душите се издигали в йерархичната структура чрез ранговете в илюминатските организации, те започнали да гледат на себе си като на по-добри от онези с по-нисък ранг. Първоначално това сравнение и осъждане били слаби, но впоследствие довели до конфликти и неразбирателство в ранговете на всяка организация. Въпреки това водачите сформирали съюзи и обединявали властта си над обикновените хора. Едно общо нещо между тях било презрението към т.нар. „обикновени“ души. Тъй като вярвали, че са специални, „избраници“ на Бог, те създавали и прокарвали закони, които облагодетелствали и издигали тях самите над масите.

Те прилагали принципите на тъмната и светлата магия, за да контролират и манипулират енергията, и ги използвали срещу неподозиращите души, които заемали по-ниски позиции на власт в обществото (като полиция, военни подчинени, местни правителства, академични преподаватели и други).

Стефан Пройнов: Тъмната магия изисква определена степен на тайнственост, за да бъде ефективна (какъвто по дефиниция е случаят с всички тъмни системи). Веднага щом светлината на истината огрее една тъмна система, тя започва да се разнищва. Така че илюминатите поддържат илюзията за власт чрез мрежа от тайни общества, някои от които са добре познати, а други са забулени в тайна.

Един клон (разгледан по-рано) са баварските илюминати, основан от Адам Вайскопф; друг включва масоните и техните разнообразни клонове. Мистичните школи на Древен Египет също изиграли роля в еволюцията на илюминатите. Доста светила били свързани с многобройни клонове на тайни общества, включително Менли П. Хол, Алистър Кроули, Елена Блаватска и други.

Като цяло тези души били по-скоро светли, отколкото тъмни, но все пак имали неразрешени проблеми в себе си, които ги правели податливи на тъмните въздействия на орионци, сирианци и драконианци.

Стефан Пройнов: Естествено новият световен ред върви с пълна пара. Светът вече няма да бъде същият.И не само Илюминатите всичките тайни и явни общества са в един сговор за контрол над всички нас.


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ