Fake news – Фалшиви новини

в България/Конспирации

Fake news - Фалшиви новини
Цветанов и фалшивите новини или как десет години нямаше фалшиви новини!

Идването на Радев дойде с фалшивите новини, така ли?
Цветан Цветанов и кампанията на Сорос наречена „фалшиви новини“! Фалшивите новини са тези, които не устройват управляващите !

Десет години Цветанов вменява своите неистини от екрана и след като хората се пробудиха и не вярват на неговите лъжи и манипулации изведнъж се появиха „фалшивите новини“, които били виновни за неговият неуспех в битката с Радев! Която по чисто комплексарски причини продължава и днес! Едно обаче не ми е ясно защо Радев и Йотова отвръщат на нападките и интригите на един депутат било то и председател на парламентарна група?

В този свят от президентството знаят, че има етикет и в политиката и етикетът задължава да говорят равен с равен !
Това внимание, което отделят на Цветанов не е заслужено от него !

Тодор Живков казваше „всяка жаба да си знае гьола и мястото в гьола“! Та Цветанов трябва да проумее, че не е равен по нищо с Президента !

Броят на гласувалите за Цветан Цветанов в личен и персонален план е редно да се знае, че е толкова малко, че един стадион не могат да напълнят!
Издигнат от два региона -Благоевград и Велико Търново по една причина, че ако не могат да го избират от единият да влезе в парламента със гласовете от вторият регион !

За Румен Радев и Илияна Йотова са гласували 2 063 032. За кандидатите на ПП ГЕРБ за Цецка Цачева и Пламен Манушев са гласували 1 256 485 души. Цветанов разполага с най-голямата партийна черна каса ! Разполага с цялата неограничена власт на държавната машина !
Цялата администрация работи и гласува заедно с родата си за него и за партията им, най-голямата и най-богатата партия е зад него и този огромен в личен план неуспех формулира неговото комплексарско поведение !

Днес Цветанов събира подписи за импийчмънт на Радев, но с какво право? И ако Румен Радев е обединителят на нацията, то Цветанов се явява негов антипод и създава само раздори и противопоставяне !

2 милиона гласуваха доверие на Радев, а десетки хиляди на Цветанов! Несъпоставими и несъизмерими са двамата субекти в Българската политика ! Защо медиите дават гласност на Цветанов и неговите интриги ли, ами те са васални послушници на ГЕРБ, но този ресурс не се използва за нещо позитивно и градивно, а за клеветничество от страна на Цветан Цветанов като все някой им е виновен !

Истината е, че народът не ги обича, още повече народът ги мрази и статистиката го показва – ГЕРБ са пагубни за България и хората го видяха ! Свободните и независими медии го доказаха и връщане на този процент няма необратимата омраза се превръща в агония на Цветанов и неговата партия! Защо десет години нямаше фалшиви новини ли, ами всички бяха във възхвала на Цецо и компания !

Време е някой да постави един самозабравил се политик на мястото и това е народът !
Цветанов знае как е избран и нека си спомни кметът с фалшивите бюлетини закопчан с белезници за металният знак и до него кашонът с разпилени бюлетини!

Спомни си Цецо, как председателката на ЦИК за област Велико Търново не посмя да се яви пред тази гледка нали и тя е от ГЕРБ и защо си мислите, че след като сте потулили случаят хората не помнят и няма снимки и доказателства?

И така единият е избран от народа, другият с манипулации и фалшификации и фалшивият политик говори за фалшиви новини и за импийчмънт !

Явно в паралелната държава текат различни умствени процеси в главите на хората с особена форма на главата?
Радев е нашият президент, а Вие сте нашият резил!

От: bultimes

 


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ