E, няма втора като тази зодия: Тя се обижда от нищото!

в Любопитно

Има най-обидчива зодия сред останалите

Зодия, която се сърди сякаш от нищото. Да, има такава. Ние различно гледаме на света. Някои взимат всичко на сериозно, засягат се от дребни неща.

Други не им пука от нищо, дори света да се срути или някой да говори хули по техен адрес, нищо не може да ги разклати.

Различните зодиакални знаци реагират по различен начин на обидата. И все пак, по градацията има една, която най-много се впряга.

И тя заема първо място в класацията по обидчивост. Да, това са представителите на зодия Рак.

Има и други обидчиви знаци – Риби и Скорпион. За разлика от Рибите Скорпионът може да бъде опасен за тези, които са го обидили.

Този знак е много отмъстителен и може с години да чака, за да си отмъсти. Съветът е да не ядосвате Скорпионите, иначе ще си изпатите.

Раците и Рибите са по-снизходителни. Тези две зодии по-рядко отговарят на злото със зло.

Овенът също реагира по различен начин. Огненият знак ако бъде разгневен, да не си му насреща.

Но след това Овенът се успокоява много бързо и може да продължи да контактува с обидилия го човек. Но ако онзи разбира се не е избягал далеч, далеч.

Лъвовете също са сред обидчивите зодиакални знаци. Те се обиждат единствено, ако някой ги пренебрегва и не им обръща нужното внимание. Или пък не са оценени по достойнство.

В този случай представителите на царствения знак зачеркват мъжа, който ги е пренебрегнал.

Източник: topactualno.com

efekt-2

Вижте още от bultimes

Loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.