89 години от убийството на Фашисткият злодей Миньо Паролов

в България/История


Миньо Георгиев – Паржолов! Михайловистите са фашисткото ядро на ВМРО и са погубили хиляди невинни жертви във вардарска и пиринска Македония. Техният лидер Иван Михайлов е бил най-обикновен терорист проповядващ фашистки идеали.

Единственото положително в него е било, че държал Македония да бъде в България, а не в във федерация или друга форма както са държали Яне Сандански и другите федералисти. На съвестта на Иван Михайлов тежи убийството на генерал Александър Протагеров и други леви дейци.

Иван Михайлов не се завръща в НРБ не защото го е страх от Държавна Сигурност, а да не го сполети участта на неговите приближени. Миньо Георгиев- Паржолов е най-обикновен убиец на Българи в Македония. Миньо – Паржолов е убит заради неговите издевателства над честните граждани в Македония (сегашната благоевградска област). Убит е от ръката на комуниста Иван Димитров Трайков.

Не само той, а и други фашисти и михайловисти получават смъртното наказание от обедините в лявата идея хора от народа. На терора се отвръща с терор. Такава е била нормата на закона през 20-30 години в Българска Македония.

Животът сам си е създал своите неписани закони, които никъде по света не са били в полза на фашистите!


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ