5 Смразяващи пророчества, които предричат началото на Третата световна война

в Конспирации

В светлината на последните събития в Сирия – страна, в която множество глобални интереси се преплитат, множество скорошни и още повече древни пророчества предсказват избухването на Трета световна война – а ако погледнем какво се случва понастоящем по цял свят, изглежда че сме по-близо до глобален конфликт от всякога.

В тази статия ще ви поднесем пет смразяващи пророчества, които предричат избухването на Трета световна война.

Но преди да се пренесем върху темата, бих желал да прочетете следния цитат:

„Не зная с какви оръжия ще се води Третата световна война, но Четвъртата световна война ще се води с пръчки и камъни”. – Албърт Айнщайн

Страшничко, нали?

Доналд Тръмп и началото на Третата световна война: според предсказанията на самопровъзгласилия се Божий вестител Хорейшо Вилигас, конфликтните ситуации, породени от президента на САЩ, ще започнат трета световна война, и това е само въпрос на време.

Вилигас казва, че това ще се случи на стотния юбилей от появата на Девата от Фатима, тоест на 13 май и ще приключи на 13 октомври тази година.

Часовникът цъка, но се надяваме Вилигас, както мнозина преди него, да греши.

Тревожното пророчество на Майка Шиптън: преди повече от 450 години тази известна английска окултистка предрича началото на Третата световна война в Средния изток и сочи към Съединените щати като основната разрушителна сила.

„О, уви, войната ще дойде оттам, където живеят турците и езичниците, които в жестока кавга ще се заровят в търсене да погубят живота си. Когато северът раздели се на юг и в челюстите на лъва орелът кацне, тогаз бремето, кръвта и войната ще навестят всеки скромен дом. Жълти хора ще се сдобият със силата на могъщия мечок, комуто ще помагат. Тез тирани не ще успеят на две света да разделят, повече от тез дела ще бъде голяма опасност. Периодична треска мнозина ще остави мъртви”.

„Царствата ще станат ревниви и страхливи и капанът ще шракне за тях, когато на високо цененият черен червей остане му малко да живее. Малцина ще останат в последното слънце”.

Нострадамус и Третата световна война.

Тези, които изследват труда на Нострадамус, твърдят че френският астролог е предсказал идването на Ислямска държава и я е посочил като заплахата, която ще породи Третата световна война. Освен това, той предсказал, че няколко града ще бъдат сринати и всичко това ще бъде съпроводено от тежки природни катастрофи. Да се надяваме, че е сгрешил.

Баба Ванга и тривековната война: известна също като „Нострадамус на Балканите”, Баба Ванга се счита за един от най-големите ясновидци на двадесети век и е предрекла, освен много други неща, издигането на Доналд Тръмп на власт.

Тя предрекла, че 45-ят американски президент ще направи страната да рухне и че Третата световна война ще тръгне от арабските земи.

Също така, тя предупредила, че конфликтът няма да престане до 2341 г.

Папа Франциск: Върховният Понтиф на Католическата църква предупреди, че вече се намираме в Третата световна война, макар и по малко, според него.

Сборът от всички военни конфликти в момента, включително терористичните атаки, ще е сцената на едно голямо съперничество от глобален мащаб.

Освен това, той намекна, че истинските причини за войната е всъщност недостигът на вода.

 


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от Конспирации

Отиди на Топ