Цяла година протестираме!

в България

Цяла година протестираме!
Цяла година протестираме!
Протестираме и се защитаваме кой както може! Опитваме се да се пазим от изтребление, неправди, геноцид, безправие, корупция и чист бандитизъм!

Всичко това се случва, докато Управниците ни убеждават, колко добре живеем, каква стабилност и ръст на доходите сме имали!
Ние, обикновенните хора виждаме друго. Виждаме огромна инфлация и бедност, които ежедневно ни довеждат до просешка тояга и смърт.
Виждаме как Законодателя, сам не спазва Законите, които е сътворил. Виждаме как България, се обезлюдява и загива!

Виждаме и друго- как ежедневно се крадат парите на Народа! Простия пример е една дупка във Варна за 43 милиона! За сведение на българските граждани ще кажа, че коледните добавки за пенсионерите са 50 милиона! В тази връзка да попитам:
-” Как не се намериха още 200 милиона, та старите хора да получат наистина една Коледна радост? Само да кажа, че фалирала Гърция, ще даде коледна добавка от 480 Евро, на всички пенсионери и социално слаби граждани! ”
-” Как така не се намериха пари и не се помисли дори, да се дадат коледни добавки на децата и жените в отпуск по майчинство? Нали борбата с демографската криза е основен приоритет на Кабинета?”

Тези въпроси имат отговор, който е виден за всички, след едночасовото заседание на Кабинета тези дни! Министрите решиха и похарчиха за един час, толкова пари, колкото е издръжката на Армия и Полиция, взети заедно, барабар с Пожарната, Гражданска Защита и всички министри и агенции към ведомствата, пак взети заедно на куп!

После пак ще обясняват, как няма пари за социални плащания и как тези преди тях са крали! Ще ни обясняват, че някой е сключил неизгодни договори и са раздали в ръцете на олигархия и мафия, бизнеси и
ресурси- та за това няма пари за пенсии и детски!

Между другото пак дадоха златно находище на канадска фирма за без пари! Да не си помислите нещо! Тези не са като ония! Тези не са от това котило, те са от друго тесто- още по алчно и арогантно!
Цяла година протестираме!

Ние от bultimes публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ