Фашизъм, цензура, геноцид и терор в България през 21 век!

в България

Фашизъм, цензура, геноцид и терор в България през 21 век!
Фашизъм, цензура, геноцид и терор в България през 21 век!
Блокираха Любомир Кольовски и много други пишещи истината български журналисти, интелектуалци, хора които пишат, протестират със слово срещу безобразията на управляващите ни фашисти!
Те просто пишат истината, пишат за жалкото ни съществуване като народ, нация, пишат за проблемите в това болно, корумпирано и продажно правителство!

Да очакваме ли и убийства, безследно изчезнали, като през 1925 г. когато е вилнеел “Белия терор”?
Когато безследно изчезнаха български поети, публицисти, интелектуалци, депутати,обикновени български граждани заради своите граждански позиции като Гео Милев, Йосиф Хербст, Христо Ясенов и много други …

Аз лично вече не се съмнявам!
Вече всичко може да се очаква от превратаджиите от ОПГ ГЕРБ и техните коалиционни партньори, обсебили всички структури в държавата, продаващи Родината ни на парчета, провеждащи явен и безпощаден геноцид спрямо българските граждани, все още останали в България и не изгонени от собствената им държава.

Тези (не бих казал хора) вече не се спират пред нищо в опититите си да приватизират България, те нямат морал, съвест, собствена гражданска позиция, собствено мнение … Те имат един единствен вожд и явен диктатор на когото слугуват и изпълняват всичките му простотии насочени против държавността, Конституцията, свободата на словото, елементарните ни човешки права!
Тази личност, с извинение е Бойко Методиев Борисов, родом от гр. Банкя и неговия Гьобелс, лицето Цветанов, осъден на 2 инстанции на ефективен затвор и разбира се не влязал и за минутка да си излежи присъдата …

В България има неофашизъм, сънародници, в България има явен геноцид, цензура и вече много поръчкови убийства!
Това е положението в навечерието на националния ни празник 3 март!
Ами Честит ни празник!
оз.полк.инж. Кирил Стаменов,28 февруари 2018 година.


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ