Извънредно положение в страната!

в България

Извънредно положение в страната!
Извънредно положение в страната!
Незабавен арест на Бойко Борисов!
Внимание, опасно за живота!

Хиляди граждански организации, общественици, интелектуалци, учени, артисти, работнически колективи и бизнес структури, засипват Президентската институция с тези искания, през последните дни!

Тези искания заедно с гневни и неласкави коментари срещу Правителството, са благодарение на вероломното налагане на „Истанбулската конвенция”.

След серия от манипулации,кражби,спекулации и явни лъжи, в които Бай Хой се оплете, стана ясно: Скандал и след скандала се крие друг скандал, а през това време времето лети и хунтата узурпирали властта подписват договори, теглят заеми и държавната пара се преразпределя между тях ей така !
Време е Президента да обяви извънредно положение за да се излезе от това положение !

Щом за 20 сантиметра сняг правителството обявява бедствие, а за тези във властта си трябва извънредно положение или ако ли не Народният съд ще се произнесе!
От: bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ