Строителните цифри, които крие правителството!

в България

Строителните цифри, които крие правителството!
Строителните цифри, които крие правителството!

Вижте цените и имената на фирмите, които строят магистралите! Актуалната тема за инфраструктурните проекти у нас през последните дни взе връх дори над политическите новини и поредното увеличение на цените.

Недоволството на гражданското общество ескалира след публикуваните кадри на новоремонтирания от „Джи Пи Груп“ за 24 000 000 лв. участък от ул. „Граф Игнатиев“ в столицата и особено след като стана ясно как изглежда градинката пред църквата „Св. Седмочисленици“.

Наистина естетиката е субективно понятие, но когато се касае за очевидно некачествено изпълнение, за което са платени десетки милиони от нашите пари, търпимостта отстъпва!

Една бърза справка за това кои фирми за колко пари строят магистралите в България през последните години боде очите и дори лаиците, незапознати с технология и геодезия при строителство на инфраструктура, започват да се питат дали няма да стъпват и да шофират автомобилите си по златна, вместо по асфалтова настилка?

Вие преценете сами!

АМ Тракия, Нова Загора-Ямбол – АКТОР АСД 3 127 572 лв. без ДДС за 1 км.

АМ Струма Благоевград – Крупник – Агромах 11 086 244 лв. без ДДС за 1 км.
АМ Струма Кресна – Сандански – Главболгарстрой – 9 910 388 лв без ДДС за 1 км. Скоростен път Калотина – Драгоман – Щрабаг – 9 442 252 лв без ДДС за 1 км.
Скоростен път Драгоман – Храбърско – Главболгарстрой – 5 769 929 лв без ДДС за 1 км.
Това са цените и имената на фирмите у нас!

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ