Стефан Пройнов: Пътят към пещерата

в България/Конспирации/Религия

Стефан Пройнов: Пътят към пещерата
Стефан Пройнов: Пътят към пещерата е факт! Говорихме, че Еволюционното ни развитие навлиза в духовно израстване, но деволюцията на съзнанието е факт. Живеем в пропагандни облаци изпълнени с информация и дезинформация, която облива и без това обърканото ни съзнание. Да припомним, че лукавият влиза в съзнанието ви през съмненията Ви. Елитите знаят, че подсъзнанието умее да изпълнява и не разсъждава.

Именно заради това всичко се свежда до логота, икони, емотикони и всякакви символи. Примитивизмът на древните с техните рисунки в пещерите на там ли отиваме? Някой сякаш рестартира матрицата Ви към самото начало от времето когато сме живели в пещерите.

Някак си виртуалните аватари подмениха реалните ни образи. Дадоха ни свободата на словото и всички станахме актьори, но в техният спектакъл да бъдем честни контролирано свободно слово. Подмяната в матрицата ни тече на генетично ниво. Там е закодираната информация, дарби и умения предавани ни от векове се подменят с новите стандарти на общността.

Войната в гените ни продължава и с пропагандата да се смесват гении от различни континенти. Конфликтите и миграцията е създадена изкуствено не е породена от природни катаклизми. Промяната на съзнанието е психоисторическа война, която се води срещу нас. Символите за кръговратът на животът, за циклите през които преминава нашата планета. Само интелектът може да се бори срещу пропагандата, но той се отслабва умишлено не само в образованието, но лъжата доминира и в самообразованието.

Колкото по-активно комуникираме в социалните мрежи толкова по-активно се отделяме един от друг, от природата ни, ако щете. Защо имаме възприятия на допир, мирис, вкус да не говорим за сензитивните възприятия те не закърняват ли до степен по-ниска и от тези на пещерните хора.

Пътят към пещерата е процес, в който най-големи жертви са идните поколения. Дигитално робство, фалшива свобода, генно модифициране и промиване на мозъци само обвивката на процесът по обездушаване. Волята ни за промяна работи за тях. Инстинктите ни за съхранение вече са променени ни, ценим други неща- материални. Религиите не работят, вече няма ги лидерите, водачите и живите от плът и кръв. Примери много – няма ги светиите, няма елитни личности, които да вдъхновяват обществото, защото няма нужда от тях. Ако имаше нужда щяха да ги създадат с огромната си медийна манипулираща машина.

Свободата на словото ви дава фалшивата реалност, че вие сте герой в един друг свят. Медиите ви дават заблудата, че сте значими и така работите безплатно за матрицата и все повече от вас остават заловени в социалните МРЕЖИ докато там отвън светът е друг, но ние сме се заключили в домовете си – нашата пещера откъснати от светлината, от енергията, от космоса, от земята, от природата и всички видими и невидими сили вторачени в синият екран.

Малкият син екран, който командва съзнанието ви, който ви казва кога да се страхувате, кога да се смеете и какво да чувствате. Някога хората, вслушвайки се в инстинктите си, в поривът на сърцето и душата си са излезли от пещерите и са с опълчили на светът до степен, че дори и в космосът да излязат, а сега вместо еволюцията на съзнанието да ни въздигне ни връща пак назад в пещерите. Стефан Пройнов: „ Конформизмът е най-големият ви враг”. Но от време на време рестартирайте съзнанието си като на 100% изключвайте съзнанието си от телевизори, радиа, телефони и интернет. Излезте от бетонната си пещера и се слейте с природа.Стефан Пройнов: Излезте от пещерите си.


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ