Соросоидни атаки или духовен атентат

в България

Соросоидни атаки или духовен атентат
Духовен атентат у нас Атентат срещу духовността у нас !
Добре скалъпен атентат срещу Руският патриарх и Русия! Хибридната война на Сорос и БХК против Християните продължава и днес !
Какво се случи у нас, което бе отразено едностранно естествено, че в медиите този, който дава парите поръчва и музиката !
Създаването на фалшиви новини е част от световната хибридна война !

И така първо в една от соросоидните медии у нас се дава трибуна на лицето Иво Дошев и клуб зет публикуват как от МВР най-учтиво и нормално му дават да подпише предупредителен протокол като обърнете внимание за какво „че няма да извършва атентат срещу Руският патриарх у нас“, а това е в следствие на това, че е имало закани и намерения за такиво !

Държавата си свършва работата като спира на време едни престъпни намерения като предотвратява един опит за международен скандал ! Да ама не! МВР има договор с БХК и това е само началото ! Какво следва изведнъж платеният протестър, който го дават по БТВ, Нова ТВ, други телевизии и десетки медии го отразяват !
Идеята е да се вмени, че Руската църква и християнското ни братство не са добре дошли у нас ! Нима Сорос не спонсорира навлизането на радикални и всякакви елементи у нас, нима той не спонсорира политически партии и медии у нас и сега цялата машина се задейства !
Кой печели от това ?

Не е България !
Не е и Русия !Не е и САЩ като Донълд Тръмп бе жертва на медийна война от Сорос в Америка и по света !

 

Изкуствено създаване на напрежение целящо да се разрасне като международен скандал ! Истината е, че в един такъв момент се вижда най-добре у нас кой е купен от Сорос и кой е враг на Християните и на родината ни, кой работи за чужди интереси и кой не? В тази хибридна война се включи и дори самият премиер и ГЕРБ като омаловажиха ролята на Русия в хода на Руско-турската война ! На финалът и самият патриарх Кирил изказа леко разочарование, но той си дава сметка, че е част от един сценарии и добре скалъпена медийна игра на Сорос целяща противопоставяне на верска основа ! И къде, ако не у нас и кога, ако не сега?

Медиите следваха своят сценарии и тяхната цел не бе отразяването на най-светлият Български празник от всички гледни точки, а само и само от една страна !
Не показването на речта на Президента и  дори пламенното рецитиране на стихотворението на връх Шипка беше прекъснато от почти всички медии мигновено !
И как никой не съзря, че това са същите актьори дето бяха и в Бургас на ОМВ когато идваха у нас рокерите на Путин „Нощните вълци” съвпадение нали ?

Хибридната война на Сорос и медиите не бе само срещу Русия, а и срещу България и българското ни! Дано народът се опомни, дано си отворим очите какво става и кой как дирижира такива процеси в страната ни, защото един ден тези лица, който гледаме по сините екрани ще ви казват къде и какво ще стане!
Бога да пази всички Българи където и да се намират по света без значение на пол, религия. възраст и имена !
Българин да се наричам първа гордост е за мен, а на соросоидите ще кажем мъст ще има, ще дойде ден !

Бог бави, но не забравя !

От: bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ