Случай на пътуване във времето в САЩ? Мъж се връща в дома си 7 години след смъртта си, ФБР поема случая и го засекретява

в Конспирации

На 9 май 2018 г. по спешния телефон в САЩ-911 постъпва много странен сигнал от явно изплашена жена. Разговорът продължава 11 минути и е записан изцяло, става ясно от публикуван материал от Apen TV.

Жената твърди, че някой е проникнал в дома й и сега се намира в банята. Тя съобщава името си- Кейт и факта ,че живее сама в дома си. От полицията й нареждат да стои в спалнята си ,докато патрулната кола пристигне.

Жената обаче надниква в банята и съобщава на 911- има разбито огледало, навсякъде са парченца стъкло, дори се порязала на едно от тях. След секунди продължава-във ваната лежи гол мъж, целият е в кръв, тя тече от ушите му.

Полицейският диспечер се стреми да я успокои, но тя продължава като в шок- това е моят мъж, Джон. Диспечерът е изумен-от направената справка след позвъняването той вижда ,че съпругът на Кейт е починал през 2011 година.

„Боже мой, това е той, но е много млад, въпреки това съм сигурна-това е Джон, починалият ми съпруг. Той има татуировка, виждам я, същата е. Това наистина е той“, чува се гласът на жената. В този момент се чува звук на счупено стъкло-полицаите са пристигнали на адреса и разбиват стъклото на входната врата, за да влязат.

След това патрулът съобщава на диспечера-да, намерихме млад мъж във ваната, има рана до ухото си, извикайте Спешна помощ.

Пристигат парамедиците и откарват човека от ваната. След час се появяват сътрудници на ФБР, които отстраняват полицаите от разследване на случая и взимат мъжа със себе си. Какво е станало след това с жената на име Кейт, не е известно. Полицията не знае нищо, от ФБР не дават информация.

За случилото се е съобщил полицай, пожелал анонимност, той е изпратил и звукозапис на разговора с жената и полицейския диспечер. Загадката остана, кой е бил мъжът, когото са намерили във ваната? Пътешественик във времето? Вероятно този човек неочаквано се е оказал в своята къща, видял е отражението си в огледалото в банята и от неочаквания стрес на младото си лице е разбил огледалото. Но нали е покойник от 2011 година? Значи, дошъл е от време преди времето на смъртта си. Как и кой го е изпратил-все въпроси, на които засега няма отговор.

Източник: viaranews.com

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Конспирации

Отиди на Топ