Скаларен контрол над съзнанието

в Конспирации

В началото на 70-те години стотици затворници в съоръженията Гънинстън на щатския затвор в Юта били подложени на скаларно-вълнов контрол над съзнанието.

Затворниците се опитали неуспешно да се противопоставят в съда. Университета в Юта изследвал по това време как скаларните вълни могат да накарат мозъка да чува гласове, да наслагват и имплантират мисли
в мозъка както и чрез тях да се четат мисли.

Те разработили също и очни импланти. През 1988г. скаларни вълни били използвани да тестват подсъзнателни гласове в главите на двама затворници от Юта.

В затвора Дрейпър в Юта, човек с име Дейвид Фратус твърдял през 1988 г., че чува гласове през вътрешните си уши толкова чисти, все едно има стереослушалки. Имплантираните жертви на американския правителствен мозъчен контрол са подложени на това да чуват изкуствени гласове в главите си, които се пращат със скаларен лъч чрез сателит и през HAARP предавателите се предават на GWEN кулите пласирани приблизително на всеки 200 мили в САЩ.

Много от съобщенията предадени на тези жертви на американския контрол над съзнанието  идват от извънземни със „съобщение за човечеството”. Тези „извънземни съобщения” били първо дадени на затворници в Юта и те всички приели едни и същи съобщения.

Руснаците, имайки предимство в декодирането на мозъка, могат да изпращат подсъзнателни съобщения чрез сателит над цели държави на техния собствен език като използват скаларни вълни толкова неуловими, че жертвите считат че това са техни собствени мисли. Те могат да накарат човек да си помисли че „Бог” му говори, а могат и да му насадят самоубийствени мисли. Има вълнова дължина свързана със самоубийствата.
Счита се че руснаците и израелците правят това чрез уебсайтове за контрол над съзнанието.

Освен това американците използват тези подсъзнателни съобщения за да вкарват „гласове в главата” (което включва и тези с поставени импланти от ЦРУ или военните), които са уж от „извънземни” или „Светия Дух”. Тези гласове обикновено предупреждават за идващо Второ пришествие и че планетата трябва да се евакуира, както че и човека е бил „избран”.

Само определени хора могат да прихванат тези съобщения в зависимост от това дали има импланти (които предават съобщенията в главата) или пък са просто естествени телепати.
Минерала селен, когато е поглъщан отвъд нормалните стойности се счита че увеличава капацитета да се чуват гласове в главата. А някои раси имат по-висок праг на чуваемост и могат да прихващат синтетична телепатия изпратена през атмосферата в по-голяма степен отколкото другите.

Руските скаларни предаватели се наричат „Кълвачи” защото имат трансмисии приличащи на почукване, които се засичат на радиочестотата. Те имат технологията да изпращат подсъзнателни съобщения директно в подсъзнанието на човека, заобикаляйки мозъка и могат драстично да повлияят мислите, зрението, физическото състояние, емоциите и съзнателното състояние чрез изпращане на подобни сигнали дори и от голямо разстояние. В края на 60-те години руснаците разбиват генетичния код на човешкия мозък.

Той имал 44 цифри и употребявал 22 честотни гами през целия ЕМ спектър. Но само 11 от честотните гами били независими. Руснаците установили че могат да накарат човек да направи нещо просто чрез изпращане на подсъзнателни съобщения в тялото му заобикаляйки ушите.

Поне 16 от руските скаларни предаватели „Кълвачи” са били виждани да имат 10 херцова модулация. 10Hz се използва за да се поставят хората в хипнотично състояние. Руснаците могат да манипулират настроените на всеки в радиус от 75 мили чрез циркуларно поляризирана антена и се забелязва че телата на хората прихващат „новия” режим на изражение. Ако им се пусне „спяща” честота – всички бързо ще се почувстват уморени и ще заспят.

Източник: xnetbg.net

Вижте още от Bultimes EU


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Конспирации

Отиди на Топ