Силата на думите който използваме

в Любопитно

Силата на думите който използваме
Думите, които използваме имат сила
Думите, които използваме имат сила. Те създават реалността, в която живеем. Чрез тях ние предлагаме нашите вибрации на Вселената и получаваме в замяна подобаващи на нашата вибрация събития и хора. Или с други думи казано: каквото повикало, такова се обадило.
Има, обаче две магични думи, които програмират реалността ни толкова мощно, че ние сме напълно подвластни на тях.

Тези две думи: Аз СЪМ имат силата да преобърнат целият ти живот. Ти може би си ги виждал в положителни изрази, утвърждаващи всичко това, което си пожелаваме да ни се случи. Тези благопожелания са не само мантри, но и молитва към Вселената.
Всеки път, когато кажеш тези думи всичко, което последва след това има силата да дефинира как ще се развие живота ти до конец.

Всичко, което знаеш с непоколебима увереност, че си ти завихря всички частици на Вселената в подкрепа на това, което заявяваш, че си. За съжаление тези две думи много рядко се ползват в положителна насока.

Обикновено това, което си казваш е: Безпаричен съм, стар съм вече, уморена съм от търсене на щастие и ненамиранеро му, дебела съм, без късмет съм в живота. Това, което правиш е с тези негативни аз-съм изречения да дефинираш твоята реалност и да привличаш към теб предимно такива ситуации и хора, които допълнително да затвърдят това знание, което ти носиш за себе си. Като се замислиш как тези аз-съм вярвания за теб се проявяват в живота ти?

Те са като дъвка залепнала за подметката на обувката. Трудно се махат и трябва доста чегъртане, за да се отървем изцяло от тях. Същото е и с негативната аз-съм матрица на съзнанието ни. За да промениш живота си, промени мисленето си.

Най-добре е да започнеш откъдето си. Огледай се около теб и виж какъв е живота ти. Той е следствие от аз-съм мислите, с които си програмирала съзнанието си с години наред. Твоята реалност е резултат от аз-съм мислите ти. Виж каква е реалността и я свържи с първопричината. Кои са аз-съм мислите, които завихрят това, което ти се случва сега?

Силата на думите който използваме

Автор: Цвети Петрова
Източник: evolife.bg


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Любопитно

Отиди на Топ