Разсекретен доклад на ЦРУ: Хитлер бил и гей

в Любопитно

Разсекретен доклад на ЦРУ: Хитлер бил и гей

Хитлер бил и гей!

Лидерът на нацистска Германия Адолф Хитлер е имах садомазохистски наклонности и освен хетеросексуален, е бил и хомосексуално ориентиран. Това става ясно от разсекретен доклад на ЦРУ за живота на фюрера.

Докладът от 70 страници, съставен през 1943 г. от антрополога Хенри Филдъм за службите в САЩ, посочва разкази на Ернст Ханфщенгъл, близкък приятел на Хитлер през 20-те и 30-те години на XX век, който емигрира в САЩ.

Освен садомазохизма, Хитлер особено харесвал своя бъдещ заместник Рудолф Хес, който бил хомосексуален и носил името “Фройлайн Анна”, защото носил женски дрехи.

Освен това Хитлер изпитвал естетическа наслада да наблюдава юноши, а като художник е живял в мъжки пансион, където възрастните мъже намирали утеха сред ласките на младежите, пише в доклада.

Източник: monitor.bg

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Любопитно

Отиди на Топ