От църквата за Румен Радев: Или добро, или нищо!

в България

От църквата за Румен Радев: Или добро, или нищо!Скандал с президента на България! Пълна цензура за Радев!

Гледам видеото, в което награждават Румен Радев и чета коментарите под него ! Само след минута и коментарите бяха изтрити !

Клипът е качен от гръцка страна, а не от българска, но видях с очите си цензура ! Който и каквото да ми говори българското президентство най-вероятно следят пресата и новините в социалните мрежи и си имат шпиц команди за нагласяне на мнения !

Ако напишем позитивна статия за генерал Румен Радев веднага се задействат шпиц комадите на Цветанов с докладване, блокиране, ако напишем такава, която го критикува се задействат шпиц командите на президентството !

Сега за каква свобода на словото говорим ? Ало господин президент, слязохте на тяхното ниво и с тролове не ще се оправят нещата в страната !

Няма как да се харесаш на всички, но и всички няма да те намразят ! Всичко е въпрос на политики и модерни практики  като явно соросоидните подходи в хибридните войни не подминаха и нашето президентство!

Пазете се господин Радев, защото покрай замълчаването с Руския Патриарх май ще Ви чака замълчаване и с Ердоган?

Президента трябва да е обединител, но и разединител когато се наложи ! Не се опитвайте да се харесате на чужденците, а на нас българите ! Чужденците работят чуждите интереси, а Вие трябва да работите за българските!
От: Bultimes EU


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ