Моника Маковей: Готова съм да помогна на Радев да спре това усещане!

в България


Радев това усещане трябва да спре!
Корупцията – усещането трябва да приключи! Корупцията е нужна в чисто егоистичен план!

Парите натрупани в кеш успокояват и дават фалшиво чувство за сигурност, а корупцията дава значителен обем на това усещане !

Един политик на скоро квалифицира думата корупция като по-точно „усещане“!

Усещането, че можете да си купите индулгенция за греховете си, не е градивно, а напротив – то повишава чувството Ви за надзаконие и именно тук беззаконието нараства до критични нива !

Корупция е имало и ще я има най-вероятно! От както са се появили парите се е появила и корупцията ! ТОВА УСЕЩАНЕ ЗА КОЕТО ГОВОРИ ЕДИН БЪЛГАРСКИ МИНИСТЪР Е ОТ ВЕКОВЕ! И така след като и Самият син Божи е бил убит заради корупция какво се чудим?

Проблемът не е само в този, който дава, но и в този, който взима, а най-често в този, който си иска, но има и посредник и най-често това е твоят адвокат! Продадеш ли веднъж душата си на Дявола връщане няма !

Има и честни хора, но те не живеят леко – имат си проблеми в кариерата и в живота и това, че не са корумпирани ги прави неприемливи за системата ! Но тези хора понякога обръщат системата особено когато заемат важен пост в съдебната система или в правоохранителната !Моника Маковей: Готова съм да помогна на Радев да спре това усещане!

Моника Маковей е пример как една силна личност изтъкана от принципи може да обърне из основи корупцията в една система!
Но за да заработи един такъв модел трябва да се извади политиката от съдебната система и докато ВСС е на квотен политически принцип няма как да се случи това у нас !

Политическите партии търгуват с индулгенции, а хората получили политически чадър пълнят партийните каси !
Нов закон за противодействие на корупцията!
Според, който всеки един гражданин да подава сигнал до Антикорупционната комисия е едно от малкото достижения на този законопроект, с който тези които искат пари биха се въздържали !Моника Маковей: Готова съм да помогна на Радев да спре това усещане!

Трябва добре мотивирани хора готови да се изправят срещу паралелната държава за да се изкорени корупцията ! Мафията няма да остави така нещата и ще има разстрели и убийства, шантаж и тормоз и какво от това? Одарят ли мафията било икономическа или политическа по парите тя отслабва и губи своето влияние – усещането намалява !

Румен Радев заяви готовност за борба с корупция. Моника Маковей заяви, че е готова да помогне на Радев в борбата с корупцията! Чудите се защо има война на институциите, ами спомнете си, че Румен Радев заяви, че е готов да покани Моника Маковей да сподели опитът си в борбата срещу онова усещане на ГЕРБ, а това ги влуди и паника настана в ГЕРБ и техните коалиционни партньори !

Паралелната държава настръхна след тези думи и затова и Румен Радев е атакуван ежедневно, защото той не е техният човек – няма усет човека !

Време е да спрем това пагубно за нас усещане !

От: bultimes.eu


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ