Мая Манолова: Трансферният прозорец за партиите очевидно е отворен. Ние не участваме в това

в България

Мая Манолова: Трансферният прозорец за партиите очевидно е отворен. Ние не участваме в товаМая Манолова: Трансферният прозорец за партиите очевидно е отворен. Ние не участваме в това

Трансферният прозорец за партиите преди новите избори очевидно е отворен. Активните мероприятия – също. Съвпадат с ръста на доверието към „Изправи се.БГ“, който е над 50 %.

Това написа председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова по повод излезлите по-рано публикации, свързани със създаването на лява коалиция.

„Изправи се.БГ“ не е партия, не участва в трансфери. Ние сме гражданска платформа и нямаме връзка с никакви коалиции на келепира и с никакви форми на ТКЗС-та, допълва Манолова.

Не участваме и в трикове, активни ПР-мероприятия и организирани пропагандни групи за коалиции.

Още повече, че се заговори за лява коалиция, чиито ТВ-промоутъри се явяват депутати от ДПС. Забележителен инженерен детайл за набитото око на свободните журналисти.

„Изправи се.БГ“ не се продава, не се сватосва и не се разцепва, колкото и това да е блян за нашите опоненти. Ние се борим за обикновените хора. А борците за постове на червени килими винаги ще са наши опоненти, допълва тя.

Партиите, с които се явихме на изборите, са три. Коя от тях с кого преговаря е решение на техните органи, което не ни ангажира. Защото „Изправи се.БГ“ е платформата на гражданите. Не е зависила и няма да зависи от партии.
Опитите да се вбие клин в „Изправи се.БГ“ няма да успеят, пише още тя.

Днес се борихме за път, наречен от хората „лунен пейзаж“, който свърза няколко села в Северозапада, обещаван от правителствата и на ГЕРБ, и на БСП, и на кой ли не. Утре ще защитим поредния рекетиран малък бизнес. След това – други пострадали обикновени хора, от които партиите не се интересуват, особено в периода на трансферния прозорец.

Статуквото добре си живее, докато хората се борят за онова, което плащат с данъците си. „Изправи се.БГ“ е до тези обикновени и забравени от властта хора. Статуквото винаги ще е срещу тях. А ние – винаги срещу статуквото.


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ