Манолова и „Изправи се.БГ“ върнаха 100 хил. лв. партийна субсидия

в България

Манолова и „Изправи се.БГ“ върнаха 100 хил. лв. партийна субсидияМанолова и „Изправи се.БГ“ върнаха 100 хил. лв. партийна субсидия

Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ с председател Мая Манолова, част от коалицията „Изправи се! Мутри вън!“, върна 100 хил. лв. партийна субсидия.

Това е делът на народните представители в 45-тия парламент от „Изправи се.БГ“, в това число и на Мая Манолова като народен представител.

Върната беше разликата между 8 лв. и 1 лв. на глас от субсидията, която се полага по закон за периода от 4 април до 30 юни.

Припомняме, че още в края на месец май Манолова се срещна с правосъдния министър Янаки Стоилов. Те обсъдиха връщането на партийната субсидия от „Изправи се.БГ“ в държавния бюджет.

Субсидията трябва да бъде 1 лв. на глас, каквато беше волята на българските граждани на референдума през 2016 г., заяви Манолова пред медиите тогава.

Припомняме, че парламентарната група на „Изправи се! Мутри вън!“ подкрепи предложението на „Има такъв народ“ в 45-тия парламент партийната субсидия да бъде намалена от 8 лв. на 1 лв. на глас.


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ