Комисията по ревизията вика седем институции за действията им по свидетелствата на Илчовски

в България

Комисията по ревизията вика седем институции за действията им по свидетелствата на ИлчовскиКомисията по ревизията вика седем институции за действията им по свидетелствата на Илчовски

Комисията по ревизията ще изслуша днес седем институции относно действията, предприети от тях, по свидетелствата на земеделския производител Светослав Илчовски, представени в комисията в 45-ото Народно събрание.

Изслушването на институциите е първа точка в заседанието на комисията днес от 17:00 ч. в зала „Запад“, на пл. „Народно събрание“ № 2.

За изслушване са поканени министърът на земеделието, финансовият министър, министърът на правосъдието и вътрешният министър. Покани са изпратени и до ръководствата на Комисията по финансов надзор, Националната агенция по приходите, и ДАНС.

Втора точка за заседанието е сигнал за нарушения в държавното дружество „Бул Био“. По сигнала са извикани земеделският министър и ръководството на Изпълнителната агенция по лекарствата.

Като трета точка ще бъде разгледан сигнал за доставки на храна за УМБАЛ „Света Марина“ – Варна и репресивни действия от страна на ОДБХ – Варна.

По сигнала са извикани представители на Министерството на здравеопазването, БАБХ и УМБАЛ „Св. Марина“ в гр. Варна.


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ