Звездите, набедени, че са извънземни

в Конспирации/Любопитно

В Холивуд някои звезди са набедени, че имат извънземен произход. Това надали е така, но много техни приятели го вярват, а и част от самите тях също са убедени в това.

В Холивуд смятат, че е възможно световно известният дизайнер Карл Лагерфелд да е с извънземен произход. Аргументът е че никой, който не е извънземен, не би изглеждал така и не би избирал такива дрехи.

На второ място е Лейди Гага. Ексцентричната изпълнителка може да е с извънземен произход. В противен случай никой не може да разбере нейната страст към ненормално изкривени форми.

Една от най-известните холивудски звезди, за която се твърди, че може да е пристигнала тук от друга планета, е актрисата Шърли Маклейн.

Освен че от десетилетия се е посветила на трансцеденталното, Шърли Маклейн отделя много време и пари, за да задоволи прекалено силния си интерес към извънземните.

Актрисата твърди, че се е виждала с извънземни през миналия век. Шърли Маклейн смята, че има спомени от всичките си предишни прераждания. В Холивуд се шегуват, че извънземната Шърли просто има нужда от ново тяло веднъж на стотина години, но то пази спомените от предишните й трансформации.

Холивудският идол Том Круз е убеден, че съществува галактика, която се нарича Ксену. Според известния актьор от тази галактика с мощни кораби са пристигнали на планетата ни милиарди хора, които са част от галактическата конфедерация.

Според Том Круз и други негови приятели, които поддържат неговото мнение по въпроса, те са част от хората от галактиката Ксену.

Голяма част от хората в галактиката Ксену са загинали и са се превърнали в духове. След това тези духове са се спуснали към планетата ни, за да причиняват злини на тези, които са се спасили от гибел.

Рапърът Лил Уейн също е смятан за извънземен, тъй като по тялото му има много странни татуировки. Те представляват руини на странни сгради и различни символи, които не са познати на никого. Според някои Лил Уейн е с извънземен произход и тези татуировки му напомнят за родната планета.

Източник: sanovnik.bg

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Конспирации

Отиди на Топ