За съжаление Ку-клукс-клан съществува и днес

в Конспирации/Любопитно

Знаете ли, че Ку-клукс-клан съществува и днес? Новото му име обаче е “Тhe Knights of the KKK” /”Рицарите на ККК” – трите к-та/. Те правят всичко възможно да се “реформират” и да станат едно “нормално” движение, а не предишната тайна секта със зловеща слава.

Всяка година през месец декември членовете на ККК се събират в град Пуласки, щата Тенеси, за своя годишен поход. Това място за тях е свещено. Тук преди около век и половина е създадена организацията като тайно сдружение.

Днес членовете му плащат членски внос от 25 долара, а останалите средства се събират от продажбата на сувенири. Белег за явна принадлежност към ККК, освен знамената, хоругвите и шлемовете, е черната вратовръзка. Имат си и списание, което се издава от първата дама на ККК – Рейчъл Пендерграфт. То се нарича “Белият патриот”.

Младата дама е убедена, че “бялата власт” един ден ще стигне върховете на властта в Америка, а самата тя ще седне в креслото в Белия дом, в Овалния кабинет, откъдето Америка и светът ще бъдат като една управляема човешка длан…

Рейчъл е била представена на обществото още преди да проходи и проговори. Вместо да бъде кръстена, както е прието, в църква, тя била потопена в леген с негърска кръв, а кичур от косата й бил отрязан на фона на огнена клада под горящия кръст… Днес Рейчъл Пендерграфт е сред най-важните персони в Ку-клукс-клан. Живее със семейството си в апартамент, собственост на ККК за особени заслуги към расизма. Удостоена е и с почетния орден на организацията “Великият дракон”.

Голямото желание на първата дама на ККК е да има бели внуци от своите две бели дъщери, обаче не се знае дали съдбата няма да й погоди някой велик номер.

Можете ли да си представите, че това се случва в 21-ви век?

Източник: krasotata.net

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Конспирации

Отиди на Топ