За всичко им е виновен Радев

в България

За всичко им е виновен Радев
До вчера комунистите им бяха виновно, а днес Радев им е крив, че казва истината, че ги критикува и защото не е послушна абревиатура!

Медийната среда била такава онакава, а те се борили с фалшивите новини!
Радев не участва в разпределението на парите, Радев няма нищо общо с краденето и на едните, и на другите, а защо Борисов се прави на света вода ненапита и пуска Цветанов да говори срещу президента?

Президента Румен Радев бил разединител, ама той бил критикувал, ама той бил еди какво си !
А Цветанов какъв е след като непрестанно хули президента и непрестанно създава капани !

И след като правителството напада конституционно избраният наш президент ние трябва да го защитим !
Радев казва истината, която всички виждаме и усещаме !

Радев говори за болката на своят народ докато правителството гледат на нас като на електорат или източник на доходи, гледат на нас като маса, а не като на хора с потребности и нужди ! Правителството ни говори само за нашите задължения и отговорности – за данъци и такси!
А когато заговори някой за задълженията и отговорностите на правителството той бил разединител! Време е да с потърси отговорност и от правителството!

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ