Ето защо бирата е полезна за жените

в Любопитно

Оказва се, че бирата е изключително полезна за представителките на нежния пол.
Колкото и невероятно да ви звучи, макар бирата да е любимата напитка на мъжете, те не трябва да я пият. Учени твърдят, че често пъти бирата е в основата на импотентността при представителите на силния пол.

В същото време обаче бирата е изключително ефективен лек при менопауза. Освен това тя помага и за лечението на безсъние, тъй като има високо съдържание на фитоестрогени.

Именно тези съединения са аналог на женските полови хормони. Поради тази причина те са причина за проблеми с ерекцията при силния пол.

Дисбалансът в нивата на естрогените при силния пол може да окажат изключително негативно въздействие и да попречат на доброто им представяне в леглото.

Специалистът по тревни растения Сюзан Уийд твърди, че бирата действа като хранително болкоуспокояващо, сънотворно и изключително ефективна добавка, която увеличава млякото на кърмещите жени.

Безспорно, една от най-подходящите храни при приема на бира, е пицата. Италианският специалитет стимулира производителността на работното място. Дори е доказано, че пицата действа в пъти по-добре от финансовите бонуси. До този извод е стигнал американският психолог Дан Ариели, който е направил иновативния експеримент.

След всичко казано дотук се оказва, че тя е много по-полезна за представителките на нежния пол, отколкото за мъжете

Източник: topactualno.com

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Любопитно

Отиди на Топ