Д-р Елис Силвър: Еволюцията е прах в очите на хората, Земята не е истинският дом на човека, но по-важния въпрос е: „Посадени“ ли сме на Земята?

в Конспирации

Американският еколог д-р Елис Силвър изуми научната общност с твърдението си, че човекът е дошъл на Земята от друго място, привеждайки и някои конкретни доказателства за това

Хипотезите на американеца Елис Силвър са на път да преобърнат изцяло теорията на Чарлз Дарвин за произхода на човека. Според Силвър човешкият вид не е от Земята, а е „посаден“ тук. В своята нова книга ученият насочва вниманието към факта, че човекът е неспособен да оцелява в биосферата. Според него хората страдат, защото са се зародили и развивали в условия с доста по-ниска гравитация, отколкото земната. На Луната например трябват много по-малко усилия, за да се извърши дадено физическо движение.

„Кожата ни също не е пригодена за дълго излагане на слънце. Това подсказва, че родното място на човечеството е малко по-отдалечено от Слънцето, отколкото е Земята. В същото време никой друг вид на нашата планета няма този проблем“, обяснява Силвър.

Хипотезата на Елис Силвър твърди, че родината на човека е Алфа Центавър, на около 4,37 светлинни години от Земята. Алфа Центавър, или Алфа Кентавър (α Cen / α Centauri) е най-ярката и най-близката до слънцето кратна звезда в южното съзвездие Центавър, и е четвърта по яркост на небосвода с видима звездна величина −0,01. Тя е с твърде голяма южна деклинация, за да се вижда от географските ширини на България. Днешните индивиди носим ДНК на първите заселници, пратени на нашата планета. Така се оказва, че съвременното човечество, както и неговите древни разклонения като неандерталци и изправени човеци, са получени от кръстоската с извънземни раси.

Продуктът е „доставен“ на Земята преди 200 хиляди години и оставен да оцелява. Силвър цитира и научни изследвания, които доказват, че биологичния часовник на човека е денонощие от 25 часа.

„Това предполага, че човечеството може да са е развило на друга планета и ние може да сме донесени тук от високо развити видове“, казва Силвър. „Ами ако ние сме мигрирали тук от Марс? И това, вярвате или не, не е толкова пресилено, колкото изглежда“.

Учените наскоро откриха, че Марс е имал силно магнитно поле, преди да се превърне в пустош. Марс е единствената планета в Слънчевата система, в която има денонощие от 25 часа, тя има по-слаба гравитация и е установено, че на планетата е имало големи количества вода в миналото.

Източник: kovaklog.wordpress.com

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Конспирации

Отиди на Топ