Цветелина започва масова сеч в Родопите

в България

Цветелина започва масова сеч в Родопите
Маститата бизнесменка Цветелина Бориславова, известна още като властелинката на Пампорово е направила много сериозна организация и използва влиянието си за масова сеч в горите на Средните Родопи.

Не става въпрос за комерсиален дърводобив, а за най – новото бизнес начинание на Бориславова и силните хора в “Пампорово” АД, съобщава uniconbg.com.

То е свързано с откриване на чисто ново лифтово съоръжение между връх Снежанка и родния град на Екатерина Дафовска- Чепеларе. Разстоянието е около 10 километра, а зеления оазис по маршрута е със смесена собственост. Не е тайна. че именно бизнес дамата е господарката на лифтовите съоръжения в Пампорово и цялата инфраструктура.

Това което отключва следващия проект за просеки през сърцето на Родопа планина и изграждане на нов лифт до Чепеларе е придобитата собственост от бившата жена до Бойко Борисов- емблематичната хижа “Мечи чал” на едноименния връх над града- 1872 метра. Така или иначе този район е известна ски зона, но връзката с Пампорово през планината е била невъзможна по ред причини.

Една от тях е липсата на инвестиционно намерение, а другата сериозна е отпора, който биха оказали еколозите. Позициите които има банкерката обаче я окрилят час по- скоро да започне начинанието си, без да се съобразява много- много с обществените настроения.
Източник: klassa.bg


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ