Молдашев един вълшебен човек +ВИДЕО

в Свят

Молдашев един вълшебен човек +ВИДЕО
Молдашев спаси окото на дете от България
Професор доктор Молдашев, спасява второто око и връща зрението на малкия Теодор от Стара Загора. Медиа Мост България посети Република Башкирия, столица гр. Уфа, Руска Федерация. По-покана на Министерството на Външните работи на РФ и глава на руската Република Башкирия, г-н Рустем Закиев Хамитов. Двудневната ни визита включваше посещение на нефтопреработващия завод „БАШНЕВТ“, среща с глава на Републиката Рустем Хамитов.
Посетихме супер съвременен колхоз – оранжерия „Алексеевски“, където се произвеждат – домати, краставици, зелени салати, мляко, сирена, кашкавали, дори и ягоди.

В столицата на Република Уфа се разполага и Всеруския център за очна и пластична хирургия “Аллоплант”.
Специализиран център за пластична хирургия, корекция на зрението и диагностичен център. Медицински център „Алоплант“ се управлява от Ернст Рифгатович Мулдашев –директор на Център за очна и пластична хирургия, д-р на медицинските науки, професор, хирург от най-висока категория, почетен консултант на Луисвилския Университет (САЩ).

В Медицинския център в град Уфа се провеждат експериментални разработки и клинични внедрявания на био-материали „Алоплант“, които в своята практика успешно се използват от многобройни други руски и чуждестранни клиники. В центъра се провежда диагностика, предоперационна подготовка, оперативно лечение и рехабилитация на пациентите.Молдашев един вълшебен човек +ВИДЕО

Самия център разполага с няколко лаборатории и участъци, обединени в единен комплекс, който включва оперативен блок, хирургично отделение, рехабилитационно-диагностична служба, клинико – диагностична лаборатория, лаборатория за индивидуално очно протезиране, детски офталмологически отдел и редица други звена.

По- време на посещението на клиниката в град Уфа на д-р Мулдашев „Медиа Мост България“ неочаквано попаднахме на български пациенти, малкият девет годишен Теодор от гр. Стара Загора и неговите родители.

Имаше и още една българска гражданка, която в наше присъствие, пред нашите очи и камери д-р Мулдашев оперираше.
Вижте повече в нашия видео репортаж на «Медиа Мост България» за разказа на българския прогледнал пациент, девет годишния Теодор и неговите родители от гр. Стара Загора.
От: bultimes.eu


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Свят

Отиди на Топ