Контрабанда на управляващата банда

в България

Контрабанда на управляващата банда
Екатерина Захариева влезе в оправдателен режим за контрабанда

Човек на външно министерство арестуван в колата е имало 500 стека цигари, скъпоценни камъни и над 500 ампули с хормона на растежа
На граничния пункт с Турция е заловен служител на българското МВнР, който бил в чужд автомобил.
В колата е имало 500 стека цигари, скъпоценни камъни и над 500 ампули с хормона на растежа.

Първоначални данни сочат, че испанската кола влизала у нас от Турция, информира Румяна Арнаудова, говорител на главния прокурор, предаде БТА.

Българинът, който не е бил сам в колата, не е задържан в ареста. С него имало още един човек. От МВнР информираха междувременно, че от МВР са им съобщили веднага за случилото се.

“Въпросният служител не е дипломат, а експерт в общата администрация. Той не е пътувал служебно. Със заповед на вицепремиера Екатерина Захариева е образувано дисциплинарно дело и служителят временно е отстранен от длъжност. Въпросният служител не е пътувал с автомобил на министерството”, поясниха още от Външно.

По-късно от Министерство на външните работи съобщиха, че служителят е уволнен от министър Екатерина Захариева.
Източник:

 


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ