Да спасим „АФЕРА” ! Един будител има нужда от нас сега !

в България

Да спасим „АФЕРА” ! Един будител има нужда от нас сега !
Да спасим „АФЕРА” ! Един будител има нужда от нас сега !
ОБРЪЩЕНИЕ! ПРИЗОВАВАМЕ ВСИЧКИ ДА ПОДКРЕПЯТ САЙТА „АФЕРА“ НА ПОСОЧЕНАТА БАНКОВА СМЕТКА! „АФЕРА“ Е ОСТРОВ НА НЕЗАВИСИМОТО СЛОВО, НЕПОДВЛАСТЕН НА МАФИЯТА, ПРЕВЗЕЛА НЕ САМО ДЪРЖАВАТА, НО И СЪДЕБНАТА СИСТЕМА!

След серия от съдебни дела срещу собственика на сайта „АФЕРА“, варненските съдии осъдиха журналиста Веселина Томова. Несправедливата присъда е тежък финансов удар по един от флагманите на свободното слово и цели не само да запуши устата на едно от най-ярките пера в българската журналистика, но и да сплаши новинарската гилдия.

В морето от лъжи, корупция и криминал, сайта „АФЕРА“ е остров на независимото слово, неподвластен на политическата мафия и олигархията, превзели не само държавната и общинската власт, но и съдебната система.

В последните години „АФЕРА“ публикува журналистически разкрития, документално уличаващи властта в грандиозна корупция и връзки с организираната престъпност. Уличените отвърнаха със съдебни дела, но не успяха да прекършат както Веселина Томова, така и сайта и „АФЕРА“ да продължава, въпреки тежките удари, в битката и срещу мафията. За съжаление във Варна правото капитулира пред силата и Темида осъди истината.
Днес повече от всякога милиони угнетени българи се нуждаят от примери на гражданска доблест, от неподкупни журналисти, от свободни медии.

И ако се възхищаваме от румънския народ, който не прощава на продажните си политици и хиляди румънци спонтанно окупират площадите, това се дължи и на свободните им медии. В България свободните медии и независимите журналисти са все по-малко, защото властта ги мачка, а олигархията ги купува.

Призоваваме всички, за които свободното слово е свещена ценност, да подкрепят „Афера“, като преведат пари на тази банкова сметка:
Райфайзенбанк BIC: RZBBBGSF
IBAN: BG93RZBB91551007338645
ЛЪКИ АФЕРА ЕООД
Необходимата сума е 10 000 лева.
Не се ли притечем на помощ, частни съдебни изпълнители вече посягат към жилището на Веселина Томова.
23 януари 2017 г.
ВИЖ ПОВЕЧЕ ТУК !


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ