Простакът е велик

в България

Простакът е велик
Простакът е велик и неотразим, ненаситен на власт, слава и процесът в него е необратим!

Необратим, защото той се смята за велик и от никого не взима той съвет дори и от собственият акъл!

Днес вождът не бе в Парламента, отдавна той се гаври с тази институция и за него няма закони нито конституция! И така той не само своите унищожи, но и парламента като институция, която все повече заприлича на нотариална служба, която само подпечатва заповедите на вожда! Жалко е наистина, че депутатите нямали авторитет докато гласуват под строй след СМС !

Обвиняват Президента, че ги бил излагал, но не е така и те го знаят вътре в собствената си душа !

Излезе Председателка една и ни каза, че това било „катранено черна обида“ и нима душата и не е в катрана откакто няма лична воля нито чест една, но да си в ГЕРБ за всички е така !

Десет години етикет и протоколи Бойко беси, Бойко коли и за него няма правила нито закони – простакът е велик ! Вижте как седят нещата !
В дипломацията има правила строги, нарича се и етикет !
Президентът Радев се обиди с право и то защото: 1. Президент на чужда държава може да бъде поканен само от президента на държавата домакин или по покана на парламента на държавата!

Премиер може да кани премиер!
Така Бойко велики прескочи протокола и покани Ердоган у нас, унижавайки президентската институция и президентът пред цяла Европа !
В същото време другият унижен председателят на Народното Събрания Цвета Караянчева, която също има право да покани Ердоган излезе гневно и вместо да каже на премиера „ти защо погази правилата“ се озъби на президента!

Но как в парламентарната република шефът на парламента да сгълчи вождът премиер нали ще я сменят за час както стана с предният председател !

Тук точно всичко се доказа, че Румен Радев е прав като заяви, че парламента атрофира !
Аз бих използвал друга квалификация далеч по-грозна, но това изказване на Радев е пак ниво на дипломация ! Дипломация, която няма да видим в премиера като десет години той не се научи и сега затова ще бъде излъгацията на България не само тук, но и пред света!

В Италия не му пуснали химна, в Турция знамето сменили и това не са гафове, а резил, защото гаф е когато случва се веднъж, а при Бойко това е манталитет на управление да праща СМС-И и да не зачита закони и правила. Господин Борисов продължава да е такъв и по света !
Простакът е велик, но само в своите очи !

Недопустимо е да си десет години във властта и да не спираш да правиш глупости и това не е гаф, това е подигравка към твоята родина !
Радев за година само се научи на дипломация, а Борисов от десетилетие си остава все същият простак велик, но пак простак !


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ