Дано и тебе рак те покоси

в България

Дано и тебе рак те покоси
Дано и тебе рак те покоси Цветанофф
Как не го е срам този материалист за болните от рак да казва, че парите изхарчени по тях са хвърлени на вятъра !

Нима има семейство в страната ни не познаващо ужасът на това заболяване, нима има род, които да не е платил свидна жертва с това заболяване?

В цял свят известните личности правят кампания за набиране на средства за борба с рака, за набиране на средства за прегледи и борба в раната му фаза, но този субект със странна форма на главата, в който няма нищо човешко открито, говори за изтребление !

В цяла свят хората се борят до последният миг живот, но само в България всички са обречени на 100% гибел и не от съдбата, а от Цветанофф и компания алчни крадливи Гербераси !
Хиляди са гневните коментари в социалните мрежи по адрес на този най-мразен нечовек !
Клетви, ругатни и много омраза !


Обвиняват ни, че говорим с езика на омразата, а те какво правят за да бъдат обичани ?
Кой ни противопоставя, кой ни изтребва, кой ни унищожава като нация?
Никой не се е отървал жив от живота и дано тялото ти се гърчи под химиотерапията като в него дано изпиташ съдбата на бореикият се за живот Цветанофф!

Ние не говорим с езика на омразата, ние просто го мразим, а омразата му към цялата ни нация се вижда в делата и думите му !
„Който сее ветрове, ще пожъне бури“, а дано стане по скоро, че поне хора ще бъдат спасени !
За престъпление срещу човечеството има съд в Хага, но няма кой дело да заведе, няма и воля да се самосезира тази Европа !
За геноцид давност няма !

Ние от bultimes.eu публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ