Хиромантия: Значение на линията на Марс

в Любопитно

Линията на Марс е от голямо значение за хироманитията. Линиите на Марс започват от ниските места в областта на Марс или от началото на линията на живота и продължават към възвишението на Венера.

След продължителни проучвания, хиромантите са на мнение, че може да има една или повече от една линия на Марс. Значението на линията на Марс зависи от формата и структурата й на ръката на даден човек. Линията на Марс може да бъде дебела или тънка.

Хиромантите класифицират линиите на Марс в две обширни категории. Единият вид линия, която започва от линията на живота, може да се нарече асистент на линията на живота; понякога тази линия продължава паралелно с линията на живота до самия й край. Вторият вид линия е тази, която не продължава с линията на живота, а се отправя директно към възвишението на Венера.

Първият вид линии на Марс вещаят добри неща според хиромантията. Хората, които имат такива линии са гении и много интелигентни. Те са надарени със специални способности да мислят и разбират. Освен това тези хора са дисциплинирани и са благословени с качеството си да са мъдри. Те са много последователни и имат силна вяра в себе си. В резултат на това, каквото и решение да вземат в живота си, те се придържат към него до край. На такива хора може да се разчита и са социално отговорни.

Тъй като тези хора твърдо вярват в себе си, те се стремят да постигнат своята цел в живота. Те често са успели хора и не спират докато не постигнат целта си. Имат здраво телосложение и внушителен характер, но въпреки това не са агресивни по природа.

Хората, които имат втория тип линия на Марс, са безгрижни в своя живот. Те са досадни по природа. Много са арогантни и могат да направят всичко, когато изпаднат в ярост. Освен това обичат да са в компанията на хора от по-низш ранг.

Понякога се случва някои линии да се разклоняват от линиите на Марс и да се движат по-нагоре. Те показват, че човека прави изключителни усилия, за да постигне своята мечта. Ако тези линии се срещнат с линията на съдбата, това е нещо превъзходно според хиромантията. Ако тези линии се срещнат с линията на сърцето, то тогава този човек е много чувствителен и сантиментален.

Обратното обаче се случва, когато линиите на Марс продължат и „прережат” линията на съдбата или линията на успеха. В тези случаи, човек среща повече от необходимите препятствия и трудности в живота си. Ако тези линии са в контакт с линията на съдбата, тогава се счита, че човека няма късмет. Такива хора често се сблъскват с препятствия и пречки, когато напредват в живота. Ако тези линии на Марс докосват линията на брака, тогава семейния живот не е щастлив.

Ако линията на Марс е здрава, силно изпъкваща и е двойна, тогава със сигурност този човек е престъпник или дори убиец. Но ако не е двойна, тогава човека е в състояние да достигне до много висока служба в армията.

Линиите на Марс са от голямо значение при определяне на съдбата, въпреки че се считат за второстепенни линии на ръката. Един опитен хиромант винаги отдава голямо значение на тези линии, когато разглежда ръката на даден човек.

Източник: sanovnik.bg

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от Любопитно

Отиди на Топ