Типовете жени, от които мъжете бягат като ужилени

в Любопитно

Много мъже се плашат от обвързване. Доста жени ще потвърдят този факт от злощастен личен опит. Но не всички жени се замислят, че може би има нещо в поведението им, което отблъсква мъжете. Не че оправдаваме злонамерените мъжки постъпки с погрешното поведение на някои жени, но все пак трябва да отбележим, че има някои типажи жени, които мъжете всячески избягват.

Кои са те?

Свръхумната

Интелектът е висша ценност, която не всички притежават. Прекрасно е, когато откриеш човек, с когото да можеш да проведеш разговор на разнообразни теми, без той да е изпълнен с празни приказки. Когато стане въпрос за избор на интимна партньорка обаче много мъже бягат от този тип жени. Остроумният разговор е секси и възбужда, но за повечето мъже по-интелигентна от тях жена не е опция. Вероятно това се дължи на подсъзнателен мъжкарски рефлекс, смятат специалисти.

Златотърсачката – Типовете жени най-страшни за обвързване!

Мъжете ще посочат този типаж жени като най-отблъскващ и неподходящ за обвързване. Златотърсачките са червена сигнална лампа, която светва в полезрението на всеки мъж. Почти сигурни сме, че няма такъв, който с радост да приветства меркантилния стремеж на някои жени.

Винаги правата

Никой не обича половинка, с която никога не може да излезе на глава. Жена, с която споровете са в кърпа вързани непрекъснато е типаж табу за много мъже. Мъжкото его страда прекалено от жена, която непрекъснато взима надмощие чрез непоклатимата и правота.

Психопатката

Жени, които звънят на мъжете си постоянно за щяло и не щяло по 100 пъти на ден са едни от най-мразените типажи. За мъжете да са под постоянен контрол е ужасяващо. Те обичат свободата си и искат половинката им да цени и уважава това.
Обикновено честото звънене и разпитване с кого излиза мъжа ви е най-първият сигнал за него, че в бъдеще ще бъде подложен на канонада от въпроси и че свободното му време ще е обхванато от здрава мрежа, която няма да му дава никаква глътка въздух. Е, поне така е в представата на повечето мъже.

Временната утеха

Има жени, в които можеш да се влюбиш от пръв поглед до полуда, но има и такива, които все служат като утешителна играчка за мъжете. Когато един мъж усети, че жената, с която излиза е от посредствения тип „утешителни играчки“ никога няма да вземе насериозно отношенията с нея.

Вероятно се чудите дали изобщо останаха подходящи типове жени. Разбира се! Не се отчайвайте, дори да разпознавате някои от споменатите негативни черти у себе си. Не забравяйте, че никой не е съвършен и в почти всички случаи успешната връзка се дължи на подходящия избор.

Източник: info4u.bg


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от Любопитно

Отиди на Топ