Секретният договор на Айзенхауер с извънземните

в Конспирации/Любопитно

Айзенхауер

Стефан Пройнов: Съдържанието на секретен договор на 34-тия президент на САЩ Дуайт Айзенхауер с извънземни е описвано по всевъзможни начини. Ако се отберат най-фантастичните разкази, може да се получи следната история.

ПОСЛАНИКЪТ КРИЛ БИЛ ОТ РАСАТА НА Т.НАР. СИВИ

От януари 1947 до декември 1952 г. 16 извънземни кораба се разбили или извършили принудително кацане в САЩ. Резултатът – 65 мъртви пришълци и един жив, попаднали в ръцете на американците. Още един кораб се взривил във въздуха. Споменава се намесата на загрижения за безопасността на нацията президент по това време Хари Труман.

Всички документи по случаите получили гриф „секретно”. През 1947 г. била създадена група от водещи американски учени, които имали задачата да изучават пришълците, а година по-късно тя се сляла с проекта „Гръндж”.

През 1952-ра по тайно разпореждане на Труман е създадено свръхсекретно Управление на националната безопасност. Негова основна задача била разшифроването на посланията на извънземните и опити да се установи диалог с тях. Този проект получил кодовото име „Сигма”. Втората му задача била да прехваща радиопреговори по цял свят както между хора, така и между извънземни и едновременно да пази в тайна пребиваването на последните на Земята.

Труман информирал съюзниците си за предприетите действия, включително СССР. Били разработени планове за защита на Земята в случай на извънземна заплаха. Създадена била независима група – „Билдерберг”, с щабквартира в Женева.

През 1953-та за президент на САЩ е избран ген. Дуайт Айзенхауер, а същата година в Америка се разбили още девет летящи чинии. В тях били открити 26 мъртви и 4 живи извънземни. Десети апарат бил предаден на САЩ от правителството на Южна Африка.

Айзенхауер разбрал, че му се налага да решава проблема с извънземните и че няма да се справи, без да разкрие тайната в Конгреса. В началото на 1953-та президентът се обърнал за помощ към своя приятел и колега Нелсън Рокфелер. Двамата планирали създаването на секретна структура за наблюдение на извънземни. Така се родила суперсекретната организация MJ-12 („Маджестик 12”).

Стефан Пройнов: Секретният договор

През 1953 г. астрономите открили големи космически обекти, които приближавали към Земята. Това били космически кораби с пришълци, които влезли на орбита около нашата планета. Незабавно се вдигнали накрак специалистите от проекта „Сигма”, които успели да запишат послания от извънземните. Възникнал проблем по разшифроването на посланията. Малко преди това група извънземни влязла в контакт с правителството на САЩ и предложили да помогнат на земляните в духовното им развитие. Те поискали унищожаването на ядрените оръжия и отказали да споделят технологични тайни, тъй като хората духовно не били готови. Съобщили, че земните жители вървят по пътя на самоунищожението, че е необходимо да прекратят замърсяването и ограбването на изкопаемите ресурси на планетата и да се научат да живеят в съгласие с нея.

Тези условия били посрещнати с голяма подозрителност от страна на държавния глава на САЩ, особено в частта за ядреното разоръжаване. По непотвърдени данни през 1954 г. извънземните кацнали на една от базите на ВВС. Пришълците твърдели, че идват от планета, която се върти около червен свръхгигант в съзвездието Орион, който ние наричаме Бетелгейзе. Те заявили, че тяхната планета умира и в бъдеще ще бъде негодна за живот. Резултатите от преговорите били среща на Айзенхауер с извънземните на базата на ВВС „Едуардс”.

При срещата бил подписан договор между цивилизацията от Бетелгейзе и САЩ. На Земята се появил първият посланик – Крил. Срещата била записана на кинолента, която днес се съхранявала в тайни архиви.

Договорът гласял: извънземните няма да се намесват в земните дела, а САЩ няма да се месят в извънземните. Дейността на пришълците на Земята ще се пази в тайна. Те ще споделят с американците тайните на свои технологии и ще помогнат в усвояването им. Извънземните няма да сключват договори с други страни. За това те ще получат правото временно да „заимстват” ограничен брой хора с цел медицинско изследване и контрол над развитието. Въпросните хора няма да пострадат и ще бъдат връщани на мястото, откъдето са похитени. Договорът предвиждал и оборудване на подземни бази за извънземните и още две за съвместно използване, където щял да протича обмен на технологии.

Базите на извънземните щели да бъдат построени под резерватите на индианците в Юта, Колорадо, Ню Мексико, Аризона и една в Невада – в района, известен днес на уфолозите като Зона 51. За всичко това било отпуснато сериозно финансиране. Бил разработен проект „Редлайт” и в съответствие с него започнали експериментални полети на извънземни кораби.

Смята се, че висшите ешелони на властта създали отделна спецслужба, чиято задача била осигуряване на безопасност и секретност на всички извънземни обекти. Смята се също, че в качеството на прикритие и с цел масова дезинформация на населението на САЩ и на целия свят били „пуснати” такива известни програми като „Синя книга” и „Сноуборд”. По този начин всички необясними явления били приписвани на секретни експерименти на ВВС.

Но САЩ и пришълците имали свои скрити цели. Извънземните експерименти над хора се оказали не така безобидни и безвредни. Някои от тях били насочени към постигане на съвместимост между двете раси, където извънземните постигнали успех – земни жени започнали да раждат мутанти. От своя страна пришълците уличили американците в стремеж към използване на дадените им технологии за военни цели.

Мирното сътрудничество висяло на косъм. Но тъй като хората явно били по-слаби от „братята по разум”, то властите решили да продължат разбирателството, като си затворят очите за безобразията на пришълците. Така щяло да продължава, докато САЩ не получат оръжие, с което да бъдат равни на извънземните. В резултат били разработени проектите „Джошуа” и „Ескалибур”.

Истината е някъде там…

Какво се случило по-нататък, никой не знае. Може да се отбележи, че много популярна станала теорията за заговор на правителството с извънземни. Тя съществува в няколко варианта, сред които най-много привърженици има версията на флотския подофицер Милтън Купър, убит през 2001-ва (както се твърди – от извънземни). Сред уфолозите и в други кръгове се въртят най-невероятни слухове за съвместната дейност на извънземните и правителството на САЩ.

Твърди се дори за съществуването на съвместни полети до Луната и Марс, където съществуват колонии – както земни, така и извънземни. Случвали се и локални въоръжени конфликти на базите и в лабораториите. А президентът Никсън, когато го заплашвал импийчмънт заради „Аферата Уотъргейт”, бил посъветван от MJ-12 да си подаде оставката, за да не се разкрият тайните, свързани с извънземните. Заради тези тайни бил убит и президентът Кенеди… И така нататък…

Накрая може да се цитира и самият Купър.

„Днес MJ-12 съществува и действа както винаги. Съветът по международни отношения и неговата издънка – Трилатералната комисия – управляват и владеят Съединените американски щати. Както и чуждите съюзници, те се отчитат пред „Билдерберг”. Дори най-повърхностното изследване показва, че членовете на съвета и на комисията осъществяват контрол над важни фондове и над най-влиятелните средства за масова информация, над банки, всички водещи корпорации, над висшите ешелони на властта.

„Билдерберг”, Съветът по международни отношения и Трилатералната комисия са тайно правителство, което управлява страната чрез MJ-12, а също чрез изследователска група, известна като „Обществото Джейсън”. Айзенхауер е последният президент, който отлично познавал и се оправял с извънземния проблем. Всички следващи президенти са ползвали само информацията, предоставяна им от MJ-12 и ЦРУ.”

Къде е истината? На този въпрос може да се отговори с цитат от сериала „Досиетата Х”: „Истината е някъде там…”

Статията е публикувана във в. ПРЕСА

  Секретният договор на Айзенхауер с извънземните

Планът на Сивите

Стефан Пройнов: Всеки сам решава дали има друг разумен живот в космосът в който милиарди вселени.


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от Конспирации

Отиди на Топ