„Ройтерс”: Жесток удар по Сорос

в Свят

„Ройтерс”: Жесток удар по Сорос

„Ройтерс”: Жесток удар по Сорос
Вижте подробностите тук! В най-кратки срокове да прокара законови промени, които сериозно да ограничат възможностите на гражданските организации в страната, съобщава „Ройтерс” за това се закинл Виктор Орбан и негвата партия „Фидес”!

„След сформирането на парламента в края на април, в началото на май можем да започнем работа в интерес на държавата за пакета от закони срещу Сорос”, заяви говорител на партията пред държавното радио днес.

Милиардерът от унгарски произход Джордж Сорос, който финансира правозащитни организации и просветни и културни инициативи по цял свят, е сочен от премиера Виктор Орбан (самият той е бивш стипендиант на Сорос – б.р.) и съмишлениците му за „архитект” на мащабен план за ислямизацията на Европа с помощта на мигрантите от мюсюлмански държави.

Редица законови промени, критикувани в страната и навън като стъпка към авторитаризъм, са обяснявани от „Фидес” именно със защитата на християнската култура на Унгария. Сорос и гражданските активисти, обвинявани във връзки с него, твърдят, че по техен адрес се говорят лъжи, докато се опитват да спасят държавата от поредно попадане в лапите на авторитаризма.
Сега се очертава всякакви външни дарения за НПО сектора да бъдат облагани с 25-процентов данък и Министерството на вътрешните работи да получи правото да забранява подобни траншове с мотива за заплаха за националната сигурност.

Това сериозно ще затрудни работата на гражданските организации в условията на все по-голяма концентрация на медийна и фирмена собственост около управляващата партия. Именно заради все по-трудното изразяване на мнения, различни от това на Орбан, Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа отбеляза, че унгарците са имали възможност да гласуват за много кандидати, но всъщност не са имали избор.

Така Фидес” вероятно ще има две трети от депутатските места (134 от общо 199), крайните националисти от „Йоббик” (които настояват за преосмисляне на нацисткия период от историята на Унгария) ще са с 25 народни представители, а социалистите (по времето на които избухнаха куп корупционни скандали и така в крайна сметка дадоха тласък на Орбан – б.р.) – с 20.
Затова съобщиха от : offnews.bg

Защо и в България нямаме политическа воля?
Сорос да бъде изгонен заедно със всичките им правозащитни организации като БХК и другите отровни туморни създания!
Те са Туморът в обществото ни!
Сорос финансира много НПО-та и много публични личности, той е прокарал пипалата си в медиите издания, печата и дори в книгоразпространението като така манипулира и контролира всички събития в страната ни !

Телевизиите охотно лансират проруската идея и рекламират неговите слуги от студио в студия обикалят едни и същи национални предатели и се надпреварват кой от кой какво национално предателство да извърши по-голямо ! Кой ще нарече Ботев нехранимайко, кой Левски лайно, кой Паисий плагиат? По думите им ще ги познаете, но много са още и всичко това с любезната подкрепа на Цветанов и ГЕРБ!

Няма граждански общества на практика, които да поискат това да се случи в страната ни и докато седим с наведени глави и само малцина коментираме колко е зловредно присъствието на соросоидите у нас те продължават да изпълняват пъклените си планове с подмяна в учебниците!
Идва епохата на джендърите, идва промиването на мозъците на децата ни, а ние един ден ще гледаме собствените си деца и ще си задаваме въпроса „къде сбъркахме“?
ТУК СБЪРКАХМЕ – Сорос е прогонен в много държави като Русия, Турция и скоро в Унгария, но продажните ни политици го прегръщат тук!

Вашият коментар какъв е ?


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от Свят

Отиди на Топ