Новите биочипове са новото модерно робство!

в Конспирации/Свят

Новите биочипове са новото модерно робство!
Новите биочипове!
Европейският съюз създава супер компютър, в който всеки един от нас ще представлява файл, а не личност, не индивид, а просто малка папка данни!

За целта са предвидени над 1 300 000 000 евро и ще са нужни над 45 програмисти! Именно за тази киберсигурност говори Мария Габриел, но за Ваше успокоение още ги няма налични нужните човешки ресурси!

Този супер компютър ще следи всеки един гражданин на Европа къде се намирате, какво е Вашето емоционално състояние, следи се всичко във вашият биохимичен вътрешен свят !

Ниво на тестостерон, феромони, кръвно налягане като те знаят всичко за Вас – гняв, ярост, спокойствие и така !
Освен, че знаят постоянно къде се намирате, до кого се намирате и контролират всичко за вас – парите ви са в тази база данни и всеки по всяко време може да бъде изхвърлен от системата и да бъде заличен той и неговото семейство!

И така, идва ли най-модерната европейска диктатура, преценете сами? Европрецедателството на България е свързано с основите на новият световен ред!
До всичко това остава само една стъпка – ние да пожелаем този ред и контрол ! Една стъпка наречена война, в която всяко семейство да пожелае да бъде контролирано!

Това ще бъде плавен процес на моделирано съзряване и узряване на общественото мнение !
След множество атентати и лични трагедии, след като всички платим своят кървав данък тогава ще предпочетем доброволно да си сложим робските чипове вместо вериги!

Честито роби на Шенгена – свободно преминаване на хора и стоки, а така ли Ви изглеждат европейските ценности?

От: bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Последно от Конспирации

Отиди на Топ