Правилата на късмета

в Любопитно

1. Мнозина са тези, които искат Добрата Сполука, ала малцина са онези, които са готови да я преследват.

2. Ако в момента нямаш късмет, причината би могла да е в това, че условията ти на живот не са променени. За да постигнеш Добра Сполука, трябва да създадеш нови условия.

3. Да открием нови възможности за Добра Сполука не означава да търсим единствено това, което ще донесе полза само на нас самите. Създаването на условия за подпомагане на другите хора прави постигането на Добрата Сполука по-вероятно.

4. Ако отлагаш изграждането на нови условия, късметът трудно ще дойде. Да градиш нови условия понякога е трудна работа, но започни днес!

5. Понякога, дори когато всичко е извършено правилно, късметът все пак не идва. Тогава потърси привидно излишните, но необходими подробности в дребните детайли.

6. На тези, които вярват единствено в шанса, това, че трябва сами да изградят обстоятелствата, им звучи абсурдно. Онези, които сами изграждат обстоятелствата, не се притесняват за шанса

7. След като си създал всички условия, бъди търпелив и не се отказвай. За да се появи късметът, трябва да имаш вяра.

8. Осигуряването на Добра Сполука се състои в подготовката на условията, необходими за сбъдването на възможността. Но самата възможност няма нищо общо с късмета или шанса – тя винаги е налице.

Източник: magicaura.com


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от Любопитно

Отиди на Топ