Политическа мафия: Залогът е на живот и смърт!

в България/Конспирации

Политическа мафия: Залогът е на живот и смърт!
Залогът е на живот и смърт!

Залогът в България за ГЕРБ е на живот и смърт!
Управляващите ясно си дават сметка, че залогът е на живот и смърт и те са готови на всичко за да управляват на всяка цена !

Човешкият живот не струва нищо за тях, нищо че го оцениха на 20 000 лева според застрахователите си !
Отдавна няма показни разстрели освен в самите сиви структури на ГЕРБ !
С опозицията се действа елегантно, ако може да се използва тази дума когато става дума за сплашване или убийство и то политическо !

Спомняме си Корнелия Нинова как я преследваха таксита в София ! Спомняме си и пътните и инциденти като да добавим и инцидента с бащата на Румен Радев!

Това е сплашване или недоказан атентат и кой да го докаже след като разследващите и правораздавателните органи са под контролът на ГЕРБ?
Свидетели сме на самоубийства на прокурор и с по четири куршума и на смърт на журналистка, свидетели сме на много съмнителни неща, а на колко не сме свидетели?

Колко бизнесмени си отидоха внезапно, колко бяха арестувани, колко са тези, които замълчаха от страх !
Политически убийства няма за управляващите и катастрофи нямат, и инциденти нямат !
Само опозицията ли я преследва лош късмет или нищо случайно не е случайно? Няма и арестувани бизнесмени близки до властта, няма олигарси в арестите, няма ги тези, които усвояват евро фондовете, няма и да ги има днес !

Темида е сляпа за едни, а в други зорко е вперила поглед ! Виждаме как Цветанов и управляващите говорят напоително, но са притеснени, защото те знаят колко хиляди престъпления са извършили те и техните съратници в хунтата узурпирала властта ! И усещат, че идва времето, в което ще им се потърси сметка за делата !

Пълен провал във войната на Цветанов срещу организираната престъпност като видяхме делото за Октопода – провал !
Провал и с магистралните бандити !
Провал е и делата му срещу Николай Цонев и Дамбовеца!
Провал след провал, но зад това се криеше рекет, грабеж и икономически интереси !

Провал ще е и единствената гордост – делото „Килърите“ на Цветан Цветанов, защото там имаха контролирана прокуратура и контролиран съд, имаха осъдителни присъди до живот без право на замяна, но и там ще се провалят, защото всички знаем, че делото е политическо с брутално криминален привкус !
Нали не вярвате човек със 150 медала и е европейски председател на сумо федерацията да се занимава с палеж и изнудване за 500 лева, който ще дели с престъпна група при условие, че декларираните му доходи са над 80 000 лева на година !

Провал ще има с „Килърите“ и за това на Цветанов ще му е виновна Европа !
Само до няколко години българското законодателство трябва да се синхронизира с европейското, а там, ако си излежал 20 години в затвора и дори да си имал доживотна присъда без право на замяна имаш право на помилване!

Та килърите преполовиха вече !
Цветанов е в паника и сега усеща, че това, което е дробил ще трябва и да се сърба !
Време е това правителство да си ходи, време е всеки да плати цената !
„Който сее ветрове, ще пожъне бури“, а Цветанов бури ся !

Вижте още от bultimes


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последно от България

Отиди на Топ